Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha átlagos a péniszem miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha átlagos a péniszem miért nem éreznek semmit belőle a nők és én sem belőlük?

Figyelt kérdés

14.5 cm hosszú, 4.6 cm vastag.

Tehát inkább vastag mint vékony…

Voltam 5 nővel ingyen, semmit nem éreztünk, mintha be sem tettem volna…

Ezen kívül voltam 4 prostival is (nem ez a kérdés lényege) és azoknál is teljesen ugyanez volt.

A méreteimet jól mértem.

És nem csak én nem érzek semmit, hanem a nők sem.

2022. jan. 28. 16:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

Én tudom a választ. Eddig minden bizonnyal hosszú hüvelyu nőkkel voltál. Ha ismerkedsz akkor az ismerkedés korai fázisában kérdezd meg a nőt, hogy neki milyen a hüvelye. Esetleg mutasson egy nőgyógyászati leletet, abból kitudod deríteni. Hosszú hüvelyu nővel sosem fogsz érezni semmit haver és a nők sem belőled. Én egy ilyennel vagyok és hiába 17 centi hosszú a farkam, nem érzem a végét a puncinak. Kicsit rossz érzés amúgy. Eddig ő az első ilyen lány az életemben és nem jó érzés.

Legközelebb legyen fontos szempont a hüvely hossza is.

2022. jan. 29. 09:23
 22/25 anonim ***** válasza:
51%

21-es, te is be vagy csavarodva. Rohadtul mindegy, hogy a hüvely milyen hosszú, nem attól jó a szex, hogy érzed a végét.

Többek: hogy a nő mit érez, azt nem tudom, de férfiként puha farokkal is állati jó érzés behatolni a punciba. Szóval aligha a merevség hiánya a kérdező problémája.

2022. jan. 29. 14:09
 23/25 anonim ***** válasza:

Szerintem béna vagy az ágyban. Bocs, de nekem is kb ezek a méreteim, kicsit hosszabb és kb ilyen vastag kivéve a tövét ott kicsit vastagabb. Eddig minden nő elélvezett velem 18 évestől a 46 évesig.

Lehet, hogy a technikádat kellene fejleszteni. Nem tudom, hogy mit csinálsz az ágyban, de azon sok múlik.

42 F

2022. jan. 29. 15:42
 24/25 A kérdező kommentje:

#23.

Hogy őszinte legyek nekem nincs semmilyen “technikám”.

Nem is tudom hogy mire gondolsz ez alatt…

Neked mi a technikád?

2022. jan. 29. 16:28
 25/25 anonim válasza:
4%
Ember gondolj bele egy kicsit.. Ott ki fér egy csecsemő is... Akkor szerinted a te 4 centindből mit éreznek majd? Viszonyításképp elmondom hogy egy csecsemő átmérője nagyobb mint egy söröskorsó
2022. febr. 2. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!