Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki szexelt már a Balatonba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki szexelt már a Balatonban? Nem vették észre? Volt aki strandra is merészkedett ilyennel? Vagy ott már nem lehet megoldani?

Figyelt kérdés
Leírnátok a történeteteket is?
2022. jan. 28. 07:01
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Én ilyet nem tennék,elég nagy a fertőzésveszély ha a hüvelybe bekerül a baktériumokkal,vírusokkal teli víz.
2022. jan. 28. 07:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Az úszás közben is bekerülhet,persze megértem hogy akkor direktben éri de nálunk szerencsére nem volt gond belőle
2022. jan. 28. 08:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bányatóban matracon szexeltem már. Egy pasi végignézte és közben kiverte.
2022. jan. 28. 08:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron volt szexünk a balatonban, nem vettem észre, hogy észre vették volna de ha így lett volna az sem érdekelne különösen.

Az asszonyra figyeltem, és élveztem a pillanatot.

2022. jan. 28. 10:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi baj a Balaton vizével és igen szexeltünk már benne..
2022. jan. 28. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, már szexeltünk ott, kezdett sötétedni, de még voltak mások is a vízben. Szerintem nem vették észre, de ha igen, az se zavart, élveztem, mert nagyon jó volt, csókolóztunk is a barátommal. Tetszett, ahogy a vízben voltunk így.
2022. jan. 28. 11:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt már ilyen,a strandon a vizben.Láthattak minket,de nem tudták mi történik a viz alatt.
2022. jan. 28. 13:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!