Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már hogy másra gondoltato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy másra gondoltatok szex közben mint akivel valójában voltatok?

Figyelt kérdés
Akár kapcsolatban akár egyéniben. Mi volt az oka? Mennyire szokott rendszeres lenni? Ez szerintetek egy több éves kapcsolatban mennyire megszokott?
2022. jan. 28. 01:19
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Nekem volt.
2022. jan. 28. 01:21
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos vannak ilyen gusztustalan emberek.
2022. jan. 28. 01:22
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
Én eléggé egy alpári, undorító ember vagyok, de ha jól emlékszem még nem volt, hogy ilyet tettem volna. Pedig négy éve havi egy szex van és a párom nem egy szép teremtés, de ez nagyon undorító dolog....de szex közben ő mindig becsukja a szemét, aztán lehet, hogy fantázial a nagy, izmos néger f$&zokrol én meg itt emberségeskedek. Hmm....legközelebb lehet gondolni fogok valakire.
2022. jan. 28. 01:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt
2022. jan. 28. 05:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, több partnerrel is volt már.

Szerintem egy idő után természetes hogy mással is fantáziál az ember.

F_30

2022. jan. 28. 06:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Volt. Nem volt elég vonzó a partner.
2022. jan. 28. 07:47
 7/10 anonim ***** válasza:
A hugára gondoltam, őt is megdugtam volna.
2022. jan. 28. 08:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Elő szokott fordulni. Nálam akkor amikor az asszonyal nyomjuk és valami friss élmény beugrik. Pl.: strandos látvány, összefutottam egy volt tanítványommal akiből valami bomba huszonéves csaj lett stb. Szerintem ez nem undorító és nem szörnyű dolog. S nem órákon át történik, nem erre izgulok fel csak akkor ott eszembe jut.
2022. jan. 28. 09:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen. Haverom nőjére szoktam általában gondolni közben
2022. jan. 28. 09:22
 10/10 anonim ***** válasza:
40%
Bocsánat, közben eszembe jutott, hogy az exemnek volt egy nagyon szexi huga, meg az anyja is eléggé jó nő volt, ott nagyon sokat fantazialtam szex közben a hugarol meg az anyjarol, főleg úgy, hogy eléggé bizalmas dolgokat árult el a volt barátnőm az anyjarol, hány férfival szexelt, meg, hogy csakis kizárólag tangát hord, borotválja a puncijat stb...szóval volt ilyen sajnos :(
2022. jan. 28. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!