Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heterók, nem gondoltatok arra, hogy a saját nemetekkel jobb lenne a szex?
Figyelt kérdés
Ne kérdezz vissza, hogy meleg ként....## azonossal jobb a szex
2021. dec. 18. 17:21
3/23 anonim válasza:
"Ne kérdezz vissza, hogy ....." És mit szabad válaszolni?
4/23 anonim válasza:
Nem. Heteró még a gondolattól is elhányja magát. Aki nem,az nem igazi heteró hanem biszex.
5/23 anonim válasza:
Én csak arra gondoltam, hogy bal lehet, arra, hogy jobb, arra sosem.
7/23 anonim válasza:
Néha, pajzánabb pillanataimban megfordul a fejemben, hogy milyen lehet, ha egy nő játszadozik a puncimmal. Egyszer egy játék kedvéért csókolóztam egy csajszival, de különösen nem volt rám hatással.
De nem tudom, hogy jobb lenne-e bármi is. Az biztos, hogy jobban teljesítene, mint egy pasi, mivel neki is olyan van, mint nekem, tudja mi a jó. A férfiak általában csak a sötétben tapogatóznak.
8/23 anonim válasza:
Nem, a szexre nem gondoltam konkrétan (mert én állítom jobban tudok nyalni a legtöbb bi/leszbikus csajnál is, de ezt már érdemes lenne megvizsgálni kísérlettel), hogy jobb lehet-e azonos neművel, de az apróságok sokkal PRAKTIKUSABBAN jönnének ki. Pl egyik a másiknál alszik váratlanul ekkor egy fogkefét gyorsan lehet még venni, de mondjuk tiszta póló már neccesebb.
9/23 anonim válasza:
nem
ne is értem, hogy egy férfi, miért nem képes vonzódni a nők iránt
ne véletlenül ők a szebbik nem
az én ánuszomban, ne turkáljon senki, az nem arra való
10/23 anonim válasza:
A szex szerintem nem lenne jobb, mert a női test vonz. A párkapcsolat egy másik férfival? Lehet hogy kiegyensúlyozottabb és nyugisabb/poénosabb lenne, mint az eddigi női élettársaimmal :D F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!