Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heterók, nem gondoltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heterók, nem gondoltatok arra, hogy a saját nemetekkel jobb lenne a szex?

Figyelt kérdés
Ne kérdezz vissza, hogy meleg ként....

## azonossal jobb a szex
2021. dec. 18. 17:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%
Nem
2021. dec. 18. 17:25
 2/23 anonim ***** válasza:
87%
Nem
2021. dec. 18. 17:25
 3/23 anonim ***** válasza:
84%
"Ne kérdezz vissza, hogy ....." És mit szabad válaszolni?
2021. dec. 18. 17:26
 4/23 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Heteró még a gondolattól is elhányja magát. Aki nem,az nem igazi heteró hanem biszex.
2021. dec. 18. 17:26
 5/23 anonim ***** válasza:
39%
Én csak arra gondoltam, hogy bal lehet, arra, hogy jobb, arra sosem.
2021. dec. 18. 17:27
 6/23 anonim ***** válasza:
78%
Nem. EZután se fogok.
2021. dec. 18. 17:28
 7/23 anonim ***** válasza:
59%

Néha, pajzánabb pillanataimban megfordul a fejemben, hogy milyen lehet, ha egy nő játszadozik a puncimmal. Egyszer egy játék kedvéért csókolóztam egy csajszival, de különösen nem volt rám hatással.

De nem tudom, hogy jobb lenne-e bármi is. Az biztos, hogy jobban teljesítene, mint egy pasi, mivel neki is olyan van, mint nekem, tudja mi a jó. A férfiak általában csak a sötétben tapogatóznak.

2021. dec. 18. 17:29
 8/23 anonim ***** válasza:
21%
Nem, a szexre nem gondoltam konkrétan (mert én állítom jobban tudok nyalni a legtöbb bi/leszbikus csajnál is, de ezt már érdemes lenne megvizsgálni kísérlettel), hogy jobb lehet-e azonos neművel, de az apróságok sokkal PRAKTIKUSABBAN jönnének ki. Pl egyik a másiknál alszik váratlanul ekkor egy fogkefét gyorsan lehet még venni, de mondjuk tiszta póló már neccesebb.
2021. dec. 18. 17:30
 9/23 anonim ***** válasza:
39%

nem

ne is értem, hogy egy férfi, miért nem képes vonzódni a nők iránt

ne véletlenül ők a szebbik nem

az én ánuszomban, ne turkáljon senki, az nem arra való

2021. dec. 18. 17:40
 10/23 anonim ***** válasza:
56%
A szex szerintem nem lenne jobb, mert a női test vonz. A párkapcsolat egy másik férfival? Lehet hogy kiegyensúlyozottabb és nyugisabb/poénosabb lenne, mint az eddigi női élettársaimmal :D F/42
2021. dec. 18. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!