Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnak a kevésbé szép emberek szexelni? Most, hogy én is ilyen lettem, nagyon rossz érzés, hogy...
Nem kamu a kérdés, tényleg érdekelne, hogy azok az emberek, főleg nők, akik tudják magukról, hogy nem olyan szépek, hogyan tudnak szexelni? Nem küzdötök állandó szorongással, sikertelenséggel?
Én mindig csinos voltam, szinte bárkire rámehettem, nem utasított volna el egy férfi sem. Nyilván nekem ez természetes volt, hisz ezt szoktam meg, ilyennek születtem. Most viszont nem mennék bele mi miatt (betegség), de nem vagyok túl vonzó jelenleg és teljesen megváltozott a világ körülöttem. Alig néznek rám a pasik, nem flörtöl velem senki, sőt sokkal kevésbé kedvesek velem az emberek úgy általában, csomó előnytől elesek, ami régen megadatott. Elképesztő. Egyben borzasztó érzés. Sima szexre se találok így senkit, ilyen soha nem volt még az életemben.
Szóval mások, akik eleve nem túl csinosak, ti hogy ismerkedtek? Milyen az életetek? Pszichésen hogy vagytok? Milyen emberekkel rs hogy tudtok ismerkedni/szexelni?
Isten hozott az átlag férfi világában. Saccra a férfiak 80%-a, és a nők 30-40%-a él úgy, ami Neked most furcsa. A kérdésed alapján arra gondolok, hogy a nők felső felének alapvető személyiségi jellemzőjévé válik, hogy a külsejük miatt rendszeresen "kapnak" dolgokat az élettől.
Néha szoktam azzal szórakozni, különösen, ha észreveszem, hogy egy nő rájátszik a külsejére, vagy azt is beveti a sikeréért, hogy totál semlegesen, úgy beszélek hozzá, úgy viselkedek vele, mintha egy átlagos férfi lenne. Udvariasan, odafigyelve, de nem olvadozok tőle és nem gazsulálok neki, nem válok azonnal a hódolójává. Meg is szoktak hökkenni. Hehe.
Ne aggódj ezen.A muszáj nagy úr!
Majd kicsit "sírva", de belejössz,mint mindenki más.
Sehogy
Csúnya férfiakat/nőket le se sza*nak.
El kell fogadni, hogy egyszerűen ilyen vagy,nem kapsz sem bókokat,sem kedvességet,együtt kell élni a közönnyel.
Neked még jobb a lehetőséged,mert ha pl túlsúly vagy ilyesmi járt a betegségeddel,akkor azt talán lehet kezelni,mert ezek szerint genetikailag szép vagy.
Ha viszont az is gáz,akkor úgy járnál,mint mi. Egy bókot se kaptál volna egész életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!