Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnak a kevésbé szép...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnak a kevésbé szép emberek szexelni? Most, hogy én is ilyen lettem, nagyon rossz érzés, hogy...

Figyelt kérdés

Nem kamu a kérdés, tényleg érdekelne, hogy azok az emberek, főleg nők, akik tudják magukról, hogy nem olyan szépek, hogyan tudnak szexelni? Nem küzdötök állandó szorongással, sikertelenséggel?

Én mindig csinos voltam, szinte bárkire rámehettem, nem utasított volna el egy férfi sem. Nyilván nekem ez természetes volt, hisz ezt szoktam meg, ilyennek születtem. Most viszont nem mennék bele mi miatt (betegség), de nem vagyok túl vonzó jelenleg és teljesen megváltozott a világ körülöttem. Alig néznek rám a pasik, nem flörtöl velem senki, sőt sokkal kevésbé kedvesek velem az emberek úgy általában, csomó előnytől elesek, ami régen megadatott. Elképesztő. Egyben borzasztó érzés. Sima szexre se találok így senkit, ilyen soha nem volt még az életemben.

Szóval mások, akik eleve nem túl csinosak, ti hogy ismerkedtek? Milyen az életetek? Pszichésen hogy vagytok? Milyen emberekkel rs hogy tudtok ismerkedni/szexelni?

2022. jan. 27. 20:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%

A #2-es leírta, a külső egy dolog, de egy ember, egy nő nem csak abból áll. A férfiak nagy része sokkal szívesebben lenne egy kedves, mosolygós, vidám, nyitott átlagos lánnyal mint egy jégcsap fadarabbal legyen az akármilyen csinos.

Ha meg arra gondolsz hogy "csak szex" - na arra kb. minden nő talál HA a saját adottságaihoz lövi be a szintet.

2022. jan. 27. 22:03
 12/25 A kérdező kommentje:

#11: Ez egyáltalán nincs így. A férfiak nagyrészét teljesen hidegen hagyja bàrmilyen belső érték, csak a külső fontos. Vannak kivételek, de az kevés.

A csak szexre meg az adottságokra annyit, hogy mikor szép voltam, akkor se a fullos pasikra mentem, más az ideálom. Ez jelenleg se változott. Csak mint mondtam, szexre se kell olyan nő a pasiknak, aki nem fullos.

2022. jan. 27. 22:40
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
#12 aham, szóval akkor a logikád alapján kizárólag a "fullos" nőknek van pasija, párja, férje minden más nem "fullos" nő meg egyenesen szűz is?
2022. jan. 27. 22:44
 14/25 A kérdező kommentje:

#13: Kb ez a kérdés lényege, ha nem tűnt volna még fel:)

Én jelenleg azt tapasztalom, hogy ha még nyitnak is először a pasik, utána hamar lelépnek. Gondolom mert találtak nálam jobb nőt, velem meg csak beérték volna, ha nincs más.

2022. jan. 27. 23:09
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
#14 akkor szimplán kérdés nélkül nézz szét az életben hogy csak a "fullos" csajoknak van-e pasija és elég gyorsan megkapod a választ. A "csak szex" meg olyan téma amit senki sem reklámoz, az sem aki egy este 3 különböző rudit leápol a hétvégi diszkóban.
2022. jan. 27. 23:24
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mennyire nekem szól a kérdés, mert én úgy gondolom, vonzó vagyok, ellenben nem úgy, mint a mai ideál. Nem vagyok vékony, nincs kerek, feszes mellem és az arcom sem tökéletes.

Ennek ellenére köszönöm, megvagyok. A kamaszkorom kicsit nehéz volt amiatt a hozzáállás miatt, amit te is tanúsítasz. Azt hittem, sosem lesz senkim, ha lesz is, az is gáz, fétises hülye leaz, aki nincs megelégedve a testemmel. Hát, nem így lett. 22 vagyok, így nem tudom, mennyire számít a tapasztalatom, de eddig elég sok flörtben volt részem, a munkahelyemen is sokszor bókolnak nekem a férfia.Igaz, nem tudom, egy szórakozóhelyen mennyi ingyen piát kapnék, de én nem is evben mérem az értékemet. Ha akarnék, akkor sok pasival lefekhetnék, még ha nema legszexibb, legjobb férfiakkal. Általában kedvesek velem az emberek, persze ez lehet azért is, mert én is kedves vagyok. A párom, akivel 3 éve vagyunk együtt úgy néz a testemre, mintha én valami Victoria Secret modell lennék, fantasztikus a szexuális életünk. Voltak gátlásaim, nem is kevés, de aztán rájöttem, hogy a szexben felesleges a testem miatt aggódnom, a parom így is istennőként kezel. Szeretek csinosan öltözködni, foglalkozom a külsőmmel, ettől jobban érzem magam, de nem azért teszem, mert pl. Egy farmerben-pólóban nem mernék kilépni az utcára.

Egyébként a szépség, és főképp az egyetlen fajta, egyenszépség túl van értékelve. Szerintem nem ebből áll az élet, és oasit abszolút nem a külsőddel szerzel, vde biztosan nem azzal tartasz meg...

2022. jan. 27. 23:31
 17/25 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el minden válaszod, de nekem úgy tűnik hogy az önbizalmad ment el a vélt szépségeddel együtt.

Mozgássérültként mindig volt csajom - néha egyszerre több is -, fektettem bele időt, energiát, hogy valakit meghódítsak/ ágyba vigyek.

Lehet hogy eddig tényleg csak testként kezelted magadat, de több van mindenkiben mint egy pár lyuk.

Lehet hogy amíg szép voltál bizony a legjobb palik használtak, most lehet egy kicsit lejjebb kéne adni az elvárásokból.

Elég sokat ismerkedtem a neten, és az a tapasztalatom hogy még a legcsúnyább lányak is sok kérője van. Főleg csak szexre.

Egyébként szívesen meghallgatom a sztorit privátban.

2022. jan. 28. 06:35
 18/25 anonim ***** válasza:

Kérdező: "A férfiak nagyrészét teljesen hidegen hagyja bàrmilyen belső érték, csak a külső fontos."

Te korábban, míg szép voltál, bárkit meghódíthattál. És ezek a férfiak, ha jól értem, sose akartak veled beszélgetni, hiszen ahogy fent írtad, csak a külsőd érdekelte őket. Most ez veszett el. Régen ez kielégített téged? Te milyen férfiakkal voltál régen, milyenekkel lennél most? Mit vársz egy férfitól? Változtak az igényeid, elvárásaid, mik voltak ezek szép és csúnya korodban? Te ahogy írod, nem csak fullos pasik iránt érdeklődsz? Tartalmasabb vagy, egy férfi belső értékeit veszed észre, korábban és most is? Vagy lehet, hogy én nem értem jól...te egy férfival ha megismerkednél (és most ugye eddig el se jutsz, ez a probléma), lelki társat, beszélgetőpartnert keresel először és egymásra hangolódás esetén esetleg később szexelni is fogtok?

És engem is érdekelne, mi az a betegség, ami elvette, ráadásul átmenetileg a szépséged? Súlyos pszoriázis, vagy egy átmeneti nagymértékű hízás? Mi lehet még? Ha mondjuk bélprobléma, ami folyamatos gázokat okoz, az a külsődet nem csúfítja el, az ismerkedési probléma akkor szerintem nem állna fönn. Mi ez?

2022. jan. 28. 07:29
 19/25 Mathus ***** válasza:

#12: "Ez egyáltalán nincs így. A férfiak nagyrészét teljesen hidegen hagyja bàrmilyen belső érték, csak a külső fontos. Vannak kivételek, de az kevés."

A kérdező durván általánosít (nemcsak itt, máshol is), és degradálóan beszél a többi emberről, aztán azon töpreng, hogy milyen szar dolog, hogy az emberek általánosítanak, és leszállítják mások értékét.

Vannak gondok.

2022. jan. 28. 08:08
 20/25 A kérdező kommentje:

#18: ne haragudj, de erre nagyon hosszú lenne reagálni. Talán privátban, ha gondolod

#19: nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. Mondjuk mindig azok szoktat méltatlankodni. Olvasd el mégegyszer mit írtam. Segítek, nem azt, hogy 'minden férfi'. Kicsit gondold át melyik szó mit jelent, olvasd el 2-3x a mondatot, ha kell. Nem szégyen az, ha elsőre nem érted, csak mondjuk ne égesd le magad nyilvánosan.

2022. jan. 28. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!