Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy nőnek a szopás belefér,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőnek a szopás belefér, de az hogy foglalkozzon kicsit a golyókkal is “undorító” kérés, arról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2022. jan. 26. 23:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem alap hogy a golyókkal is foglalkozok.
2022. jan. 27. 07:29
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nálam a párom még szopni se szeret, pedig annyira vágyok rá :(
2022. jan. 27. 09:37
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem a te készülékedben van a hiba.A kérés nem undorító.

Egy női,férfi test egyetlen része sem undorító.Mindennek megvan a szépsége, helye,szerepe és fontossága.

A termeszet csodája az emberi test,és minden élőlény is egy jol működő alkotás.

Ha így éreznék akkor azon kéne elgondolkodnom,hogy mi váltja belőlem ki ezt az érzést.

2022. jan. 27. 09:51
 14/20 anonim ***** válasza:
49%

Nem tudni miért, de neked a herék nem szimpatikusak. Érkezhet ide 500 válasz.m akkor sem lesznek azok.

Nemtudni miért van ez. Esetleg nem lehet az, hogy a szőrrel van bajod, mert az ott tényleg nem túl Guszti.

Én sem kényeztettem a páromat ott sokáig

Amióta alól is borotválkozik, mindent, teljesen csupaszra, azóta minden oké.

Azóta imádom azokat a csupasz kis golyóbisokat.

Van úgy, hogy attól eldurran a párom, hogy szopogatom, jól megszívogatom, és jól cuppantva engedem ki a kis golyóit.

Érezni kell, hogy hol van a határ, amikor még éppen nem fáj a hapikáknak.👍

2022. jan. 27. 12:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Ő dolga...
2022. jan. 27. 21:25
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
a lányoknak úgy kéne viszonyulni a golyszlikhoz, mint a fiúknak a mellekhez
2022. jan. 28. 05:21
 17/20 anonim ***** válasza:
54%

Pontosan.

Jól beszél a 16 os.

Elvileg, ha a csikló a pénisz kicsinyített mása, akkor a mi kis golyócskánk, a női mell kicsinyített màsa. 🤷‍♂️

Na az én kis párom nem sokat szórakozik ezzel . Ha nagyon beindul és fel van izgúlva, úgy megkínozza szegénykéimet, hogy ihaj-csuhaj.

Verejtékezik a homlokom, csillagokat látok, beszélni nem tudok, egyszerűen őrjítő az egész.

Csodálatosan bánik velük. Keményen, de vigyázva, hogy épp el ne ájuljak.

2022. jan. 28. 09:36
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Számomra izgik a golyók, de csak, ha csupi a zacskó.

Sőt, ha lógnak, lötyögnek, az még izgibb számomra.

2022. jan. 28. 18:05
 19/20 anonim ***** válasza:

Az az.

A jó nagy zacsi az nagyon izgi.

Nemrég láttam egy olyan filmet a neten, hogy a csávónak akkora lógós zacsija volt, hogy bele tudta dugni a nőnek a puncijába.

2022. jan. 28. 19:02
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem ez miért gond egy működő kapcsolatban.Minden megbeszélés kérdése.Neked ez esik jól,nekem meg az😉Miért extrém elvárás ez?
2022. jan. 28. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!