Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek a szopás belefér, de az hogy foglalkozzon kicsit a golyókkal is “undorító” kérés, arról mi a véleményetek?
Nem a te készülékedben van a hiba.A kérés nem undorító.
Egy női,férfi test egyetlen része sem undorító.Mindennek megvan a szépsége, helye,szerepe és fontossága.
A termeszet csodája az emberi test,és minden élőlény is egy jol működő alkotás.
Ha így éreznék akkor azon kéne elgondolkodnom,hogy mi váltja belőlem ki ezt az érzést.
Nem tudni miért, de neked a herék nem szimpatikusak. Érkezhet ide 500 válasz.m akkor sem lesznek azok.
Nemtudni miért van ez. Esetleg nem lehet az, hogy a szőrrel van bajod, mert az ott tényleg nem túl Guszti.
Én sem kényeztettem a páromat ott sokáig
Amióta alól is borotválkozik, mindent, teljesen csupaszra, azóta minden oké.
Azóta imádom azokat a csupasz kis golyóbisokat.
Van úgy, hogy attól eldurran a párom, hogy szopogatom, jól megszívogatom, és jól cuppantva engedem ki a kis golyóit.
Érezni kell, hogy hol van a határ, amikor még éppen nem fáj a hapikáknak.👍
Pontosan.
Jól beszél a 16 os.
Elvileg, ha a csikló a pénisz kicsinyített mása, akkor a mi kis golyócskánk, a női mell kicsinyített màsa. 🤷♂️
Na az én kis párom nem sokat szórakozik ezzel . Ha nagyon beindul és fel van izgúlva, úgy megkínozza szegénykéimet, hogy ihaj-csuhaj.
Verejtékezik a homlokom, csillagokat látok, beszélni nem tudok, egyszerűen őrjítő az egész.
Csodálatosan bánik velük. Keményen, de vigyázva, hogy épp el ne ájuljak.
Számomra izgik a golyók, de csak, ha csupi a zacskó.
Sőt, ha lógnak, lötyögnek, az még izgibb számomra.
Az az.
A jó nagy zacsi az nagyon izgi.
Nemrég láttam egy olyan filmet a neten, hogy a csávónak akkora lógós zacsija volt, hogy bele tudta dugni a nőnek a puncijába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!