Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a kisfarkú pasikat szokták megalázni? Akinek meg túlságosan hatalmas, azt miért nem?
Férjem volt a második férfi az éltemben. Nem túl nagy, átlagosnak mondható 13 centis mérete megfelel számomra. Tényleg nagyon jó vele a szex, nem csak úgy illemből mondom. Soha nem voltam túlságosan oda a közösülésért, inkább az orális szexet kedvelem, ill. a hosszú előjátékokat, szexjátékokat. Izgatott a biszexualitás is. Kapcsolatunk második évében nyitottunk a többes irányába. Előtte sokat fantáziáltunk róla. Férjemnek már volt kevés ilyen irányú tapasztalata. Összeismerkedtünk egy sráccal és egy párral. A pár szétment és a lánnyal tovább összejártunk. Így együtt hárman találtuk ki, menjünk el egy swinger clubba. Ott úgy alakult, hogy egyszerre négy férfi és egy nő száll be hozzánk a boxunkban. Az idegen nő hamar eltűnt, maradt párom, barátnőnk és a fiúk. Mindegyiknek igen szép méretes adottsága volt, kettőnek kifejezetten nagy. Kissé zavarba is jöttünk, mert még nem voltunk ilyen méretekkel. Nem tagadhatom le, igenis izgatott a látvány, a lehetőség engem és barátnőnket is. Nem kellett sok idő és igen belemerültünk az élvezetekbe. Férjem pedig lényegében kimaradt az egészből, ill. alig vett részt tevőlegesen. Legtöbbször csak ült, feküdt mellettünk és nézte a történéseket. Nem akartuk, de alárendelt lett az egész helyzetben. Később kiderült nagyon élvezte a látványt és az sem volt ellenére, hogy csak nézte.
A szexuális éltünk továbbra is jó, de azóta tagadhatatlanul lett némi igényem méretet tekintve. Előtte is volt kisebb segédeszközünk, ám vettünk nagyobbakat. Egyik nem lett megfelelő, mert rideg anyagból van, az csak porosodik a szekrényben, de a másik kettő élethű king dildók viszont sokszor részt vesznek az eseményekben. Egyik felcsatolható, belül üreges.
Kialakult egy domina és szolgája játék is köztünk. Ilyet előtte nem volt. Ezt egyértelműen a swinger élmények hozták. Illetve később voltunk hármasban is nagy méretű partnerrel. Azóta van egy kisebbségi érzés férjemben, amit mégis élvez. Nem ez az alap szex nálunk, de havonta 1-2 alkalommal hangulatunk van hozzá. Tehát, az eddig módon is jó a szex, az ő szerszámával is imádok játszani. Így nem merném kijelenteni egyértelműen, hogy a nagy méret a jó, vagy a kisebb. Mindegyik megfelelő, ha jól használják! (halkan mondom, nagy után, legyen az igazi vagy mű, közvetlenül a kicsi már nem igazán jó. Kell pár óra pihenő nekem, hogy újra ok legyen)
A méretigényhez a szülések is hozzájárultak! Négy gyerek után már nem olyan, mint fiatalon.
Nem kérek ajánlatokat! Privát beszélgetés viszont rendben van.
Mégis ki alázza meg ?
Ne mutogasd a férfiaknak és akkor nincs ilyen.
6-os vagyok és nő.
A túl nagy számomra azt jelenti, hogy 20 cm feletti.
Az akit elutasítottam, igaz nem mértem meg de többnek tűnt, 25-30-nak. Akkor azt mondtam magamban, én ezt nem engedem magamba hogy aztán a nőgyógyásznál kössek ki.
Én sose szerettem a nagyokat. Mindig attól tartottam hogy fájni fog, nagyon kitágulok és később átlagos pénisszel nem fogom élvezni.
Legalábbis ezt hallottam, aki túl sokszor közösül nagy szerszámmal, az úgy kitágul hogy csak nagyokkal fogja élvezni.
Vannak nők (nem mind) akik igen, kifejezetten a nagyokat szeretik. Azokra megjegyezte némelyik ismerősöm, hogy azokat már szétk#rták. 😆 (Ezen hölgyek ne sértődjenek meg, nem én mondtam).
A partnereim nagy része átlagos méretű volt, és nem volt panaszom rájuk.
Nekem sokkal fontosabb, hogy egyéb módokon is tudjon izgatni, kielégíteni, legyen fantáziája, legyen kreatív. Törődjön velem az ágyban nekem is jó legyen, ne csak neki.
Hiába nagy valakinek ha közben béna az ágyban és önző is.
Az a nagyfarkú akit kikosaraztam, beképzelt is volt, elvárta essek tőle hanyatt.
Akinek kisebb, az legalább igyekszik hogy más módokon is jó legyen, oda figyel a másikra.
Egy olyannal voltam, akinek nagy volt (18-20 centi), de nem a mérete miatt hisz nem tudtam. Voltak érzelmek, eltekintettem tőle mikor kiderült (pedig kissé megijedtem mikor először megláttam).
Őszintén szólva nem élveztem az elején, kényelmetlen volt, fájt is. Aztán megszoktam és jobb lett.
Nem volt rossz összességében, de némelyik másik partnerem jobb volt nála.
Nem azt akarom mondani, hogy akinek nagy az gyenge az ágyban és akié kisebb az jobb.
Leírtam a tapasztalataimat.
Hozzáállástól is függ ki mennyire akar jó lenni, jó-e a technikája, figyeli-e a partnere reakcióit, megbeszélik-e ki mit szeret.
Én részemről az átlagos méretűeket preferálom.
Amúgy nem is a hosszúság számít, hanem a vastagság.
Én nem szoktam senkit alázni és nem is tettem.
Se amiatt mert nagy, se amiatt ha kisebb.
Aki alázza a másikat, magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
Mindenkit lehet valamiért kritizálni.
Amúgy baráti körömben mesélték, hogy van egy csávó (nem ismerem) aki pont azért nem talál magának nőt, mert túl nagy van neki és ha a nők meglátják meggondolják magukat.
A túl nagy se jó.
Mindenki beszélje meg, ki mit kedvel, legyenek olyannal aki a preferenciájuknak megfelel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!