Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már úgy hogy egy másik pár nézett közben titeket?
Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 12:24
11/16 anonim válasza:
Sajnos nem volt ilyenben részem, én szívesen kipróbálnám, de sajnos barátnőm nem vevő az ilyesmikre.
12/16 anonim válasza:
Fiatalon egy másik párral egy szobában aludtunk, a csajom elkezdte finoman izgatni a farkamat, odáig fajult, hogy oldalt fekve, hátulról elkezdtem dugni, nagyon halkak voltunk, de közben a másik pár is elkezdett dugni, ők hangosabbak voltak, erre mi is felbátorodtunk és a sötétben ugyan, de "egymás előtt" szexeltünk.
Az én csajom elélvezni nem akart, mert azt mondta azt nem tudja diszkréten és azt már nem merte bevállalni, a másik csaj szerintem elélvezett, de ez csak kb. gondoltam a hangjaiból.
13/16 anonim válasza:
Igen, volt már ilyen. Egy szobàban szexeltünk egy másik párral együtt.
14/16 Cpt_Obviously válasza:
Annyira igen, hogy a lányok közben smároltak is. Elég király volt. (ráadásul óceán parton)
15/16 anonim válasza:
Nekem még nem, de szívesen megnéznék egy párt :)
16/16 anonim válasza:
Csak most olvasták titeket. Nos, nekem furcsa sztorim van. Minket, a feleségemet megkereste az egyik legrégebbi, legjobb barátnője(Zs.,amúgy asszony), hogy valami eü.munkával kapcs. tanulmányhoz szeretne szexuális szokásokat elemezendő, megnézni minket. Szex közben 😲 !!! Nejem + rávett. Gyá! Szexelni más előtt! Zs. egy barna kis teltkarcsú nő, szép pofi cuki szemüveg, szóval+ zavar a négyzeten. Mondtuk ne mackóban jöjjön nézelődni mellénk. Sportot vett+ pólót. Feleségem már csupi volt amikor jött, én a fürdőből jöttem úgy. Belepirult a látványba és nejem csupi a lábai között. De ez semmi ahogy elkezdtem szexelni nejemmel.(Sportosak, vékonyak vagyunk,kis szolár szín, nincs mit szégyellni).Szokásos orál kezdés kölcsönösen, dugás így úgy. Kiskutyapózban(imádom)azt hitte anális szex lesz, de nem azt tettük. Nem fogtuk vissza magunkat.Csak hülledezett, hogy ők ilyet nem csinálnakb + orálszex. Mindíg kérdezett és egészen közeljött bámulni ezt azt. Jegyzetelt, írt. Nem volt egyszerű! Aztán mi autómatikusan orállal fejeztük be és nem is gondolva, hogy ott nézi telelőtten kicsim arcát, száját. Zs. arca elé kapott kézzel, hülledezett, nevetett. Közelről nézte meg feleségem szájában és arcán a cuccomat!!! Puszika, malackodás. Zs. majd elájult.Aztán azt hitte vége. Párom(J.)dumált vele és én simogattam, cirógattampáromat ott meztelenül kitárulkozva. Aztán ráhúztam J. száját a farkamra és jól felpumpált. Megint szex, és volt megint egy jó adag híg a cicijeire ahogy orállal és kézimunkával kielégített. Zs-t úgy kellett felmosni. (Ez hogy szerelhető otthon?) Nagyon nagyon élveztem!!! Fel sem öltöztünk míg zavartan mosolyogva elhúzott. Aztán eszméltünk rá mi is történt Gyááá!!! Zs. azóta is olyan előttünk mintha mi sem történt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!