Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsalásnak számít? 24L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít? 24L

Figyelt kérdés
Ha egy pasi a barátnője mellett más lányt fogdoz mondjuk a combját, fenek~t esetleg a mellét, es megsimogatja egy kicsit a lány p*nciját az már megcsalás?
2022. jan. 25. 12:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
9%
Számomra nem lenne az /L
2022. jan. 25. 13:35
 22/29 anonim ***** válasza:
85%
21-es és mit szólnál ha pl egy szórakozó helyen elkezdené taperolni a pasid egy idegen nőt? Csak szó nélkül hagynád? Ugyan már.. Ott ordibálnál vele.
2022. jan. 25. 13:48
 23/29 anonim ***** válasza:
73%

22

Ha vér a 21es puncijába, megtépné a csajt az tuti:)

2022. jan. 25. 13:52
 24/29 anonim ***** válasza:
39%

Az biztos! :D Itt nagy szájuk van a csajoknak meg minden, de ha be lájkolok egy jó csaj képt FB-n már azért kiverik a balhét. :D

Itt meg jönnek azzal, ha szétfogdosok egy csajt az nem megcsalás. Ha boltban az eladóra mosolygok már azért is jön a lebaszás....

2022. jan. 25. 14:07
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Á dehogy. Ha seggbe rakott volna az se megcsalás mert nem a muffodban járt. Vicc.
2022. jan. 25. 14:47
 26/29 anonim ***** válasza:
95%
Én azt mondom, az megcsalás, amit a pár annak tart. Szóval ha neked ez nem fér bele, akkor az. Van akiknek nem. Nekem és a páromnak is ez megcsalásnak számítana, pedig mi többes szexben is részt szoktunk venni. Nálunk az megcsalás, amiről a másik nem tud előtte, nem egyezett bele a másik stb.
2022. jan. 25. 14:51
 27/29 Cpt_Obviously ***** válasza:
95%
Szerintem az, hogy mi megcsalás minden kapcsolatban más. Ezt érdemes megbeszélni az elején, akkor később nem lesz meglepetés, kívülről megmondani, hogy az adott kapcsolatba mi fér bele lehetetlen.
2022. jan. 25. 19:11
 28/29 anonim ***** válasza:
22%

És az megcsalás, hogy ha amikor nincs itthon a férjem, átjön a szomszéd srác, nézi ahogy masztizom, aztán ő is kiveri és rám élvez?

Nem is érünk egymáshoz se, szerintem ez belefér, nem?

2022. jan. 26. 09:35
 29/29 anonim ***** válasza:
4%

28

A férjed tud róla?

Ha nem, akkor ez is megcsalás.

2022. jan. 26. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!