Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mi számít megcsalá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés

Nyilván a megcsalás abba tartozik ha a párod lefekszik egy másik személlyel amíg veled van. Vagy előtted történik vagy a hátad mögött, vagy férfival vagy nővel vagy transzi lénnyel mindegy szerintem. Monogám kapcsolatban van a kérdés ahol a felek leszögezik az elején hogy nincs harmadik személy.

Légyszi válaszban írjátok le a számokat, utólag jöttem rá, hogy több dologra is lehet szavazni.

2021. okt. 19. 15:41
A kérdező szavazást indított:
1: az orális szex annak számít
2: bármilyen testi kontaktus, csók vagy anális szex
3: levelezés másik személlyel bennsőséges témákról
4: levelezés másik személlyel intim témákról és szexről
5: pucér fótókat, videókat oszt meg
6: webkamerán masztizik mások előtt
7: nyilvános helyen mutogatja magát, vagy maszturbál mások előtt
8: egyéb (fejtsd ki válaszban)
45 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

Kövezzetek rommá, de nekem nagyobb megcsalás az, ha hetekig, hónapokig levelezgetnek, megnyílnak egymásnak, megmutatják egymásnak a lelküket és vágynak egymásra mint az, hogy egy szar időszak van a párkapcsolatban, elmegy kiengedni a gőzt majd iszik nem keveset és jön egy kis maki, aki előadja magát neki és a lelkileg felborult nő meg megdugatja magát amit alig érez, alig élvez a sok ital miatt, majd másnap vagy aznap rettenetesen szégyelli magát.

35F

2021. okt. 19. 15:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy van.

2021. okt. 19. 15:49
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Én a lánynak bármit megbocsájtok ha elmondja mi kéztette a megcsalásra, ha ezt nem tárjuk fel, akkor mehet amerre akar, és mindegy mit követ el
2021. okt. 19. 16:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden amit velem kéne csinálnia, de mással teszi az megcsalás.
2021. okt. 19. 16:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi. Ahogy az egyes írja.
2021. okt. 19. 16:10
 6/13 anonim ***** válasza:
95%

ez a 2-es elég érdekes opció lett

azért a "bármelyik testi kontaktus" nem feltétlen egy kategória az anális szexszel XD

2021. okt. 19. 16:11
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
egyébként ezek közül az 1,2 biztosan, illetve a 6-os és 7-esből a maszti necces. az, hogy kivel miről beszél, vagy hogy simán mutogatja magát, nem érdekel.
2021. okt. 19. 16:14
 8/13 A kérdező kommentje:
Nekem a 3-ason kívül mindegyik az.
2021. okt. 19. 16:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
ja még annyi kiegészítés, hogy a 2-es megbeszélés szerint alkalomszerűen beleférhet. nekünk legénybúcsún-lánybúcsún annyi volt kikötve, hogy ha van táncos, tapinál több ne történjen
2021. okt. 19. 16:21
 10/13 anonim ***** válasza:
60%
És ha unokatesómmal csalom meg a nőmet az megcsalás? mert hát rokonom ugye
2021. okt. 19. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!