Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi számít megcsalásnak?
Nyilván a megcsalás abba tartozik ha a párod lefekszik egy másik személlyel amíg veled van. Vagy előtted történik vagy a hátad mögött, vagy férfival vagy nővel vagy transzi lénnyel mindegy szerintem. Monogám kapcsolatban van a kérdés ahol a felek leszögezik az elején hogy nincs harmadik személy.
Légyszi válaszban írjátok le a számokat, utólag jöttem rá, hogy több dologra is lehet szavazni.
Kövezzetek rommá, de nekem nagyobb megcsalás az, ha hetekig, hónapokig levelezgetnek, megnyílnak egymásnak, megmutatják egymásnak a lelküket és vágynak egymásra mint az, hogy egy szar időszak van a párkapcsolatban, elmegy kiengedni a gőzt majd iszik nem keveset és jön egy kis maki, aki előadja magát neki és a lelkileg felborult nő meg megdugatja magát amit alig érez, alig élvez a sok ital miatt, majd másnap vagy aznap rettenetesen szégyelli magát.
35F
ez a 2-es elég érdekes opció lett
azért a "bármelyik testi kontaktus" nem feltétlen egy kategória az anális szexszel XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!