Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mennyire vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire vagytok perverzek? Miben nyilvánul meg?

Figyelt kérdés
Igaz az hogy kevesebb ideig bírod szex nekül mint egy fiú?
2022. jan. 25. 08:08
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Én speciel nem vagyok valami perverz
2022. jan. 25. 08:19
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
A szexualitásban és abban, hogy bevállalós vagyok (na nem az itteni gyakorikérdéses unatkozó pasikkal).. :)
2022. jan. 25. 08:27
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

Én kifejezetten perverz vagyok párom szerint. Szeretem orálisan kielégíteni, amikor telefonál. Az asztal alatt gyakran elkezdtem őt simogatni egy családi ebédnél. Ha ismerősöknél vagyunk, akkor mindig letámadom a mosdóban és ott elégítem ki. Szokásom, hogy amikor főz, akkor letolom a nadrágját és közben kap egy kis orált. Ha elmegyek mellette, akkor a fenekébe belemarkolok vagy a férfiasságára fogok rá.

Nekem kifejezetten szükségem van a napi szexre. Najó néha elég 2 naponta. Viszont ennél tovább nem szeretem, ha kimarad.

28L

2022. jan. 25. 08:30
 4/6 anonim ***** válasza:
71%

Én vagyok az a csendes, szemüveges, szolidan öltözködő, mindenki szerint rendes lány, aki általános elsőtől egyetem végéig mindenből ötös volt, közben meg olyan vagyok a hálószobában, hogy ha szüleim tudnák, kitagadnának ^^

Első (és azóta is egyetlen - még megvan :) ) pasim vitt bele nagyon finoman és odafigyelően az ilyesmikbe, mert érdekelte, most sokszor én kérlelem őt, hogy kötözzön meg és verjen el, mielőtt jól megdug... :D

Amúgy az étvágyam szerintem nem nagyobb az övénél...

23L

2022. jan. 25. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
4-es wow. azt hiszem belédszerettem
2022. jan. 25. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
Én is olyan vagyok, hogy a legváratlanabb helyeken elégítem ki, lehetőleg olyan helyeken, ahol nem szabadna. Vendégség, rendezvény, stb - persze nem nyilvánosan. De ez nem tudom, mennyire perverz, inkább csak kalandos
2022. jan. 26. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!