Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinálnátok? Más nőket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok? Más nőket kívánok.

Figyelt kérdés

Van itt olyan aki kapcsolat mellett ment el prostihoz(pl:rosszlanyok)?

5 éve vagyok kapcsolatba, de valahogy már nem az igazi, kilépni nem akarok belőle mivel szeretem, viszont, valahogy mégis mással akarom a szexet.

Gondolkodtam hogy el megyek egy prostihoz, de, valahogy mégse merem megtenni hisz szeretem a barátnőmet, de egyszerűen más nőket kívánok.

Keveset is vagyunk együtt mostanában, 40 km a távolság kettőnk között heti 2 legjobb esetben 3x találkozunk. A szex jó viszont így 5 év után mégis másra vagyom. Van itt aki prostihoz ment kapcsolat mellett? Megbánta?

2022. jan. 24. 20:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nagyon természetes ha más nöket IS kivánsz. Rossz napom van ha nem kivánok meg napi legalább 10 ismeretlen, vagy ismert nöt a nap folyamán. De azt tudomásul veszem, hogy a kapcsolatomban is megkapok mindent a páromtol jo körülmények között. Ezért mindenben igyekszem ezt viszonozni is. Lehet, hogy már nagyon öreg vagyok????
2022. jan. 24. 22:44
 22/28 anonim ***** válasza:

15

Te értettél félre engem. Az érdekelne, hogy tényleg csak szexuálisan érdekes-e számotokra a barátnő. Mert ugye az hangzott el, hogy "jó a szex a barátnőmmel" és "láttam egy bomba jó fiatal prostit, akivel biztos szuper lenne a szex". Eddig követed, hogy a szexről van szó? Azt próbáltam megkérdezni {csak nem használok ilyen high brow kifejezéseket, mint te, hogy koncepciózus}, hogy esetleg a barátnővel meg lehet-e élni lelki és szellemi dolgokat is. Mert ha igen, akkor tényleg kérdéses, hogy van-e értelme egy fél óra vidámságért kockáztatni ezt.

2022. jan. 24. 22:47
 23/28 anonim ***** válasza:
20, Ez számomra még mindig túl egyszerű magyarázat.
2022. jan. 24. 23:09
 24/28 anonim ***** válasza:
22-es, mint említettem, csak értelmes kérdésekre válaszolok. Ez a rávezetően fölényeskedős, gúnyolódós, minősítgetős duma, amivel alapból hozzánk szóltál, és amihez továbbra is minden megnyilvánulásodban ragaszkodsz, nálam nem alapoz meg semmilyen párbeszédet.
2022. jan. 24. 23:42
 25/28 anonim ***** válasza:

Ideális a prosti, egy telefon, és van szex. Soha nem derül ki, mert nem kell rejtegetni az üzeneteket, nem kell rá folyamatosan szervezni, stb.

Elképzelni nem tudod, mennyi családos ember jár prostizni pont emiatt. Attól még szeretheti a családját, gyerekeit, ha néha vágyik egy szopásra, vagy valami másra.

Csak az első telefon a nehéz.

2022. jan. 25. 09:05
 26/28 A kérdező kommentje:
Megfogom dugni azt a prostit, nehezen bírom már ki egy mellett és hajt a kíváncsiság.
2022. jan. 25. 10:31
 27/28 anonim ***** válasza:
58%
Nézd, cimbora! Te eldöntötted ezt, hogy elmész, és kipróbálod, lelked rajta, a lelkiismeretfurdalással majd neked kell megküzdened! Kiderülni valószínűleg sosem fog, hacsak nem viszel haza valami kórt, így talán legalább a párod nem sérül. Az erénycsőszök jöhetnek itt, hogy gerinc, meg nem gerinc, egy férfi az igenis vadász, és kíváncsi! De majd magad is meg fogod tapasztalni: hiába más mindegyik, mégiscsak az otthoni az igazi...
2022. jan. 25. 14:40
 28/28 anonim ***** válasza:
83%

"Megfogom dugni azt a prostit, nehezen bírom már ki egy mellett és hajt a kíváncsiság."

szerintem meg fogod bánni, de a te döntésed. nagyon sajnálom a barátnődet.

27 nem az a gerinc kérdése, hogy vadász vagy nem vadász, az én agyam is vadász

hanem az, hogy ezt hogyan kezeled - felrúgod-e vele a kapcsolati bizalom egyik legalapvetőbb pillérét, vagy sem

2022. jan. 25. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!