Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lovagoljak úgy hogy a barátomnak is jól essen?
Figyelt kérdés
Első pasim, ha előre hátra dörgölőzök rajta az nekem nagyon jó érzés, de neki nem.
21/L
2022. jan. 24. 12:07
1/8 A kérdező kommentje:
Ha kérdezem tőle neki hogy jó azt mondja nem érez semmit
2022. jan. 24. 12:08
3/8 anonim válasza:
És az miért baj ha neked jó? Nem kell minden póznak egyformán jónak lennie, néha te teszel az ő kedvére, néha pedig te lovagolsz rajta így. Az a lényeg hogy mindkettőtöknek jusson élvezet.
4/8 anonim válasza:
Ezzel a dörgölőzéssel csak elpuhul alattad.
5/8 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy neki ez így nem jön be. Ha simán csak nem érzi, de nem megy közben össze, addig nincs nagy baj. Ha neked így jó, netán így a legjobb, akkor azért nem árt, ha "elviseli" tőled! De ha esetleg ez a póz neki annyira lelombozó, hogy meg is puhul benned, akkor érdemes változtatni valamin. Szögön, tempón, ütemen, stb... Meg is fordulhatsz rajta, vagy mondjuk ne térdelj, hanem csak guggolj! Egyébként sok pasi eleve nem szereti a "nő felül" pózokat, ezt jó, ha tudod...
6/8 anonim válasza:
Már rég rossz ha nem magadra figyelsz..A pasidnak nincs annyi esze , hogy megmondja neki mi jó?
7/8 anonim válasza:
Én szeretem, ha a csaj bele ül és ilyen mozdulatokat tesz, ha ügyesen csinálja, azért a farok közben mozog ki és be is. Persze nagyon kicsit.
De ha a párodnak akarsz extrém jót ebben a pozícióban. Guggolj fel és úgy rugózz benne a farok teljes hosszában. Én sokáig bírom a sexet. Viszont ebben a pozícióban percek, annyira extrém jó.
8/8 anonim válasza:
Izé... mi lenne ha megkérdeznéd? Mondhatunk neked tippeket de lövésünk sincs mi jön be a pasidnak és mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!