Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lovagoljak a baratomon?
Hajolj rá, mintha rajta feküdnél hason, úgy tudod mozgatni a feneked fel és le.
Közben akár tudod csókolni is.
Picit lusta a srác :) Nekem nem a kedvencem a lovaglós póz, de ha mégis ilyen van, szeretek mozogni én is, ne csak a lány mozogjon... Az előre-hátra mozdulat akkor lehet jó, ha ahogy korábban mondták és ráfekszel... :)
Kicsúszni meg akkor csúszhat ki, ha nagyobbat mozdulsz, mint a farka vagy nem izgatott és leenged... De ezt érezni szerintem... :)
Ahogy javasolták, beszéljetek! Kérdezd meg, hogy csináld, segítsen! Nem ciki! Hiszen te is azt szeretnéd, hogy neki jó legyen. Mivel még nem vagy gyakorlott ezért nem tudhatod :) Ha a fel-le mozgást nem bírod sokáig, akkor nyugodtan mond neki! :)
Esetleg próbáld meg, hogy nem guggolsz, azaz nem csak a talpad van a lepedőn, hanem inkább térdelsz és ő a lábad között van, úgy ereszkedsz rá... :) Itt a combizmod lesz igénybe véve, de talán könnyebb ;) ;)
így gondolom: [link]
Ráfekszel, könyökölsz a feje 2 oldalán, térdeiden is támaszkodsz és így nem olyan fárasztó a fel-le mozgás. Egyébként variáld. Ameddig bírod guggolsz, majd combjain támaszkodsz, mellkasán támaszkodsz, aztán a feje mellett kinyújtott kézzel támaszkodsz, aztán jöhet a könyökölős verzió, csavargathatod a csípőd, melleid a szájába nyomhatod, csókolhatod. Nekem is ez a kedvenc pózom, imádom hogy azt csinálok amit akarok :)
Az én párom akkor sül el legtöbbször amikor gyorsan fel-le mozgok :)
Gyakoroljatok! Kérdezd meg, neki melyik szögben a legjobb. És ne felejtsd el a melled a szájába nyomni ;)
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!