Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől kellemetlen szagú a pénisze?
Figyelt kérdés
Ő az első akinek ilyen dolgot csináltam szóval nem tudom, hogy ez normális-e. Mikor először odahajoltam, hogy a számba vegyem éreztem ezt a szagot borzasztó volt, aztán mégis bevettem, de egyszerűen kohognom kellett és mondtam, hogy hagyjuk…. Neki nem mondtam el ezt, ő azt hitte, hogy túl nagy és azért hagytam abba :D Na kovi alkalommal már félve álltam neki és akkor is enyhén éreztem azt a szagot pedig előtte rá vettem, hogy mossa meg. Utána mikor próbálkoztunk semmilyen illata/szaga nem volt viszont amint jött elovaladek megint éreztem :/ Neki is említettem végül ezt es kicsit rosszul érezte magát miatta2022. jan. 24. 00:58
11/19 anonim válasza:
Gyanús, ha zavaróan büdös. Bizz magadban, ha nem tetszik, ne csináld. Amúgy a dohányzás, rendszeres alkohol, bizonyos ételek is hatnak rá, DE tény, hogy nem megfelelő tisztálkodás is benne van.
Nem elég vízzel lefröcskölni.
12/19 anonim válasza:
Amúgy érdekes én gyakran mosom, naponta 4x5szor, tusfürdővel, alaposan. Ha frissen van mosva akkor még oké de minimális faszszag akkor is van. De mosás után mondjuk egy órával már nagyon erős fasz szaga van, nem is lenne kedvem szexelni így hogy nem zuhanyzok előtte.
13/19 anonim válasza:
Negatív irányban: dohányzás, alkohol, drog, fűszer, kávé, higénia hiánya
Pozitív irányban: gyümölcs, egészséges életmód, higénia
Ezt férfiként is tudom jobb ha a partnerem jobban élvezi a dolgot.
14/19 anonim válasza:
#10 mik azok, amiket rosszul csinált a tisztálkodásban, és megmutattál neki?
15/19 Oldfire válasza:
Nem biztos, hogy túl reagálod. Kétségtelen, hogy van egy jellegzetes szaga, illata. De nagyban befolyásolja a táplálkozási szokása és főleg ha nem tartja tisztán. Nem elég leöblíteni.... hanem a végén a redők között is mosni kell.A bőrt felhúzva.
16/19 anonim válasza:
Pl. a tusfürdő használata, amivel alaposan bedörzsöltem neki a fitymát hátrahúzva. Pislogott nagyokat, hogy ő ennyire nem alapos. Lehetett is érezni rajta, ezért mentem el vele egy közös tusolásra. Jó tanítvány volt, utána már nem éreztem sosem büdösnek a farkát.
18/19 anonim válasza:
😂 az kemény hogy felnőtt “férfiakat” kell ilyesmire tanítani
19/19 anonim válasza:
Túrós volt a farka! Annak meg már ementáli szaga van. Először az alapvető tisztálkodást kéne megtanulni, nem mindjárt a szexet gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!