Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől kellemetlen szagú a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől kellemetlen szagú a pénisze?

Figyelt kérdés
Ő az első akinek ilyen dolgot csináltam szóval nem tudom, hogy ez normális-e. Mikor először odahajoltam, hogy a számba vegyem éreztem ezt a szagot borzasztó volt, aztán mégis bevettem, de egyszerűen kohognom kellett és mondtam, hogy hagyjuk…. Neki nem mondtam el ezt, ő azt hitte, hogy túl nagy és azért hagytam abba :D Na kovi alkalommal már félve álltam neki és akkor is enyhén éreztem azt a szagot pedig előtte rá vettem, hogy mossa meg. Utána mikor próbálkoztunk semmilyen illata/szaga nem volt viszont amint jött elovaladek megint éreztem :/ Neki is említettem végül ezt es kicsit rosszul érezte magát miatta

2022. jan. 24. 00:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
54%
Na ezért kerültem a szüzeket világéletemben. :D
2022. jan. 24. 01:07
 2/19 A kérdező kommentje:
Igen? :D szóval túlreagálom szerinted?
2022. jan. 24. 01:12
 3/19 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem igen.
2022. jan. 24. 01:19
 4/19 anonim ***** válasza:
97%

Nyilván mi pontosan nem tudjuk hogy milyen szagot érzel, de senkinek nem virágillatú a farka. Ahogy az emberi testnek is van alapból egy szaga, ami szintén nem egy kellemes illat, hanem általában valami semleges, ezt egyik ember jó illatnak érzi, egy másik meg kellemetlennek, de ez a test természetes szaga, nem a kosz vagy izzadság miatt van, tehát nem tudod lemosni sem.

A megoldás lehet pl. ízesített óvszer, így a szagot is kevésbé érzed, az íz meg eltereli a figyelmed amúgy is, ha egyébként élvezed a dolgot. Egy másik megoldás, hogy együtt fürödtök, és a kádban / zuhanyzóban kapod le egy kis előjáték után, hátha a tusfürdő "elnyomja" amit amúgy éreznél, plusz 100% tudod hogy tiszta. Nyilván ha sehogy sem kényelmes, nem kell erőltetni, sok lány nem szeret szopni, ahogy sok pasi sem szeret nyalni, nem vagyunk egyformák. Nem kötelező semmi sem :)

2022. jan. 24. 02:17
 5/19 anonim ***** válasza:
87%
Én nem gondolnám, hogy túlreagálod. Ma már, bár ugyan alapnak tekinthető és prűdnek titulálnak ha nem vagy hajlandó, én azon a véleményen vagyok, ha nem megy, nem kell erőltetni. Neki se jó, mert látni fogja hogy nem túl nagy lelkesedéssel csinálod, és neked sem lesz jó, mert csak kényszerből teszed meg neki. A szexben semmi sem kötelező.
2022. jan. 24. 02:59
 6/19 anonim ***** válasza:
82%

Nem szabad semmilyen szagának lenni, ott valami baj van.

NAgyon kicsit van illata , de az nem kellemetlen.

DE te is irod hogy amikor szóltál neki hogy mossa meg akkor már nem volt olyan kellemetlen.

Ez mindennel így van ha valami büdös beleveszi magát valamibe, sokáig tud kellemetlen lenni.

2022. jan. 24. 06:57
 7/19 anonim ***** válasza:
fityma szűkületes?
2022. jan. 24. 07:22
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Tisztálkodás, higénia, táplálkozás, életvitel. Ezek mind számítanak ha a szagokat és az ízeket nézzük.
2022. jan. 24. 07:38
 9/19 anonim ***** válasza:
49%
Édes istenem, köszönöm hogy a nőket szeretem 😬
2022. jan. 24. 09:24
 10/19 anonim ***** válasza:
82%
Sokan nem mossák meg alaposan a nemi szervüket.Nem is tudják hogyan kell. Nekem is volt olyan exem, akit én tanítottam meg arra, hogy hogyan is kellene megmosni a farkát, pedig 29 éves volt már. Csodálkozott is, hogy ő nem így csinálja. Meg is volt az eredménye. Addig bűzlött neki. A tusfürdőt eszébe se jutott használni, csak sima vízzel mosta meg. Annak meg nincs szagtalanító hatása önmagában.
2022. jan. 24. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!