Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak milyen lelkiháttere lehet, hogy szívesen mutogatnám magam a férfiaknak?
Engem mindenki egy szerény, visszafogott lánynak ismernek. Úgyis viselkedem. Mégis mélyen legbelül azt érzem, hogy szívesen kitornek: lennék mondjuk sztripper, vagy bevallalnek hármast két pasival stb.
L26
Gondolom önbizalomhiány. Nem sok dicséret az életben. Ilyesmi...
Vagy kövér vagy és elkeseredett
ma 18:25
Ez nettó hülyeség. Attól még hogy valaki stripper vagy ilyesmi akar lenni még nem a benne lakozó szőrny hatására cselekszik csupán egy passzív nárcisztikus én amit önbizalomhiány elfojt
Nincs túl nagy önbizalmam, de szerintem nincsen hozzá köze.
Hát amíg otthon laktam, kb semmit nem engedtek a szüleim. De ennél többről lehet szó.
Kb. arról van szó hogy úgy érzed ez nem te vagy, és nem ez a te életed. Nem lehet hogy uncsi az életed? Hiányzik a flört és hiányzik az hogy megéld a nőiességed? Válogathass az udvarlók közt...
Élni akarsz! Semmi baj nincs ezzel. Önbizalmad lesz, tapasztalatod. Gondolom utóbbiból ugyan van, csak nem valami tartalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!