Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha ki szeretném veretni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha ki szeretném veretni a péniszem a lány unokatestvéremmel esetleg cumiztatnám is?

Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 07:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
19%

"Ha ettől élettelen nyomi vagyok, hogy találok nőt anélkül is, hogy a saját rokonaimat molesztáljam, hát legyen."

Még egy ilyen viktoriánus korban ragadt, szexuális kérdésekben irredentista fszkalapot, mint Te vagy, komolyan. Hát nem szégyelled magad? '68 legnagyobb büszkesége, hogy 24 évesen már rég át mehettél volna az összes női felmenődön, meg a bácsikáiddal sztorizgathatnál arról, hogy melyik 13/14 éves unokahúg a tuti. Erre itt égeted magad a komment szekcióban azzal, hogy egy 24 éves csicska vagy, aki egy full idegen nőre fanyalodott rá és vele él évek óta párkapcsolatban? Na, itt és most érett meg a világ a pusztulásra, kedves uram.

2022. jan. 23. 12:28
 22/27 anonim ***** válasza:
77%
Ha benne van, miért ne? (De akkor tudod, hogy tartozol neki egy nyalással???)
2022. jan. 23. 12:32
 23/27 anonim ***** válasza:
73%
Ha csak ennyi ez annyira nem gáz
2022. jan. 23. 12:40
 24/27 anonim ***** válasza:
62%

Már az elég gáz h "lecumiztatnád"..

Konkrétan krvának nézed szegény lányt. Legalább valami kétoldalú dologról fantáziálnál és nem maszturbátornak akarnád használni..

2022. jan. 23. 15:22
 25/27 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem, nem gáz. Szerinted,ő benne lenne?
2022. jan. 23. 23:01
 26/27 anonim ***** válasza:

Nyilván szerintem legbelül te magad is tudod, hogy ez gáz, és kevés az esély, hogy megvalósuljon. Hány éves vagy és mennyi az uncsitesód? Én is éreztem már hasonlóan, csak én a mai napig elég fullos 42 éves keresztanyám iránt.

19/F

2022. jan. 25. 08:38
 27/27 anonim ***** válasza:

26!

És a keresztanyára gerjedni nem gáz?

2022. júl. 25. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!