Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha ki szeretném veretni a péniszem a lány unokatestvéremmel esetleg cumiztatnám is?
Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 07:00
1/27 anonim válasza:
Erről őt kérdezd meg, de gyanítom nem fogja.
2/27 anonim válasza:
Eléggé. No de remélem, hogy kamu...
4/27 anonim válasza:
Szerintem kiverné, de csak a fogaidat...
5/27 anonim válasza:
Nekem volt 1 ilyen másodunokatesóm. Soha nem mertem elmondani neki. Igen jó teste volt feszes kerek cicikkel. Triatlonozott. Egy próbát pedig megért volna.
6/27 anonim válasza:
Miért lenne gàz?
Kérdezd meg tőle, lehet, hogy benne lenne.
7/27 anonim válasza:
Anyukáját vagy apukáját kellene előbb megkérdezni erről. Ha ők beleegyeznek, akkor nyert ügyed van.
8/27 anonim válasza:
Én sokszor jártam át lány unokatesómhoz,ő 16 volt én meg 13 kb és egy úgy alakult, hogy egyszer tv nézés közben összebújtunk. Felállt a farkam, ő megérezte és benyúlt, elkezdte verni de mindig abbahagyta mikor már majdnem elmentem...aztán ez lett a mániám és egyre többször kerültünk ilyen helyzetbe, de ettől több sosem történt sajnos...
9/27 anonim válasza:
Nem gáz, sokan vagyunk ezzel így. De nem szabad megcsinálni.
10/27 anonim válasza:
Édesanyám… Szerintem dugd is meg, az a biztos. 1-2 éven belül pedig nyithattok egy küklopsz szemű gnóm törpe szakkereskedést az udvarotokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!