Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek osszejott szex innen az oldalról, az elmeselne, hogyan? Nem feltetek?
Kezdem megelégelni a szextelenséget és adnék esélyt a dolognak. Akinek van kedve megírhatná azt is, mit csináltatok.
L25
-Társkeresés topikban flörtölés priviben
-size queen privit írt egyszer ebben a kategóriában
Ilyesmik
Kiírtam egy kérdést és ott ismerkedtem meg egy lánnyal, megadtuk egymás elérhetőségét FB vagy valami, és ott láttuk hogy nem vagyunk kamuk. Aztán találkoztunk is, először nem szexre, hanem máshol, hogy nem-e valami szervkereskedők vagyunk közben ugye kialakult egy bizalom és így.
Nekem írhatsz ha gondolod.
hosszas beszélgetés előtte, bizalom egymás iránt idővel, aztán ezután ment tovább
F
Noshàt.
6nővel jött össze téma.
2vel jàrtunk, rendes kapcsolatban.
3mal sima szexkapcsi, rövidtàvon/középtàvon. A középtavas borderline-os volt, amit utólag is bànok...én lettem az fp-je.
1kakukktojàs, szó szerint:ő kukislàny volt, de nőies és nekem tetszett.
A kialakulàsok: tàrskeresős/àtlagbeszélgetések alatt, idővel (!).
Sok üzenetváltás előzte meg, de aztán dalálkoztunk és szexeltünk. Most is szívesen ismerkedek.
33/F
Nem kerestem konkrétan, csak vagy én válaszoltam olyat egy kérdéshez ami felkeltette a másik fél érdeklődését vagy egy hozzászóláshoz írtam privibe.
Egyik esetben sem az volt a konkrét célom hogy összeszedjek valakit alkalmira vagy komolyra.
Pár üzenetváltás után ha megvolt írásban a szimpátia akkor be lehetett dobni a szexualitást is mint témát (kinek milyen tapasztalatai élményei voltak, mik vannak még a bakancslistán, mik a vágyaink...). Ha ezek is egyeztek akkor másik alkalmazáson folytattuk tovább a beszélgetést, képcsere, ha közel laktunk akkor tali beszélgetés, hogy élőben is megvan a szimpátia. Ha ott is minden rendben volt akkor léphettünk tovább. Volt akivel egyből a tali után volt szex de olyan is akivel még volt előtte 3-4 tali és végül rendes kapcsolat lett.
Összességében röviden szűrd le hogy milyen kaliberű pasikat keresel, nagyjából melyik országrész/város, ha ezen a szűrőn átmentek akkor jöhetnek a vágyak elképzelések átbeszélés ha az is oké akkor képcsere, majd személyes tali...
Szerintem ne itt ismerkedj, ha elfogadsz egy jó tanácsot🤷🏻♀️
De leírom a sztorim, igaz már régi: kiírtam egy kérdést ebbe a kategóriába, valami provokatívabb témában. Erre írt privátban egy pasas, de nem ilyen számalmas felszedős szöveget, mint itt a 95%. Elkezdtünk beszélgetni, látszott, hogy nagyon intelligens, magabiztos, nem az a tipikus lúzer gyk-s nyomi. Hasonló volt az érdeklődésünk/ízlésünk szexuálisan. Képet cseréltünk, majd megbeszéltünk egy találkozót nyilvános helyen. Össze is jött, beszélgettünk egy kicsit és ennyi. Megadtam neki a számom és ott folytattuk a továbbiakban. Még 2-3x találkoztunk, mire lett szex is (ez inkább miattam volt így). Kb 2 évig jártunk össze heti szinten.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!