Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van aki volt már feeder,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki volt már feeder, feedee kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék a véleményekre tapasztalatokra.

Ha valaki nem szerete itt írhat privátan is.

2022. jan. 22. 19:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%
A 10-es hozzászólónak küldeném Az Álmodj Királylány című számot...
2022. febr. 19. 23:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Voltam, egyik legjobb dolog a világon

19/l

2022. febr. 28. 12:52
 13/15 anonim válasza:

Tényleg?

Lenne kedved beszélgetni?

2022. márc. 2. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha még aktuális a kérdés, igen jelenleg is ilyen kapcsolatban vagyok, bár csak nemrég tudtam meg, hogy ez a barátnőm fétise.

Kb 40 kilót szedtem fel, most vagyok 135 kg körül. Mikor összejöttünk izmos voltam, alacsony testzsírral, aztán jött egy sérülés, nem tudtam lábra állni, de közben rájöttem, hogy mennyire szeretek enni, ő meg azóta is támogat ebben és nem is akárhogyan. Továbbra is járok edzeni, szóval a +40kg valamennyi része izom, de azért durván meghíztam. Ha van kérdésed nyugodtan írj privátot.

26/F

2022. máj. 8. 22:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Feeder nők is vannak?
2022. okt. 26. 11:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!