Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként nőktől kérdem, hogy van-e értelme vibrátort venni?
Figyelt kérdés
Soha nem volt még vibrátorom, nem is szándékoztam venni, de most már nem valószínű, hogy lesz pasim. Ezért elgondolkoztam rajta.2022. jan. 22. 16:12
12/18 anonim válasza:
Őszintén? A legröbb pasinál többet nyújt:DD abszolút ajánlom, hogy beszerezz egyet;)
25N
13/18 anonim válasza:
Van értelme. Szex közben is jól jön, de ha egyedül vagy akkor is. :)
14/18 anonim válasza:
Szükség megoldásnak jó lehet pasi hiányos időkben! De ahogy korábban is írták, finom puszikat, közös programokat nem kapsz tőle!
15/18 anonim válasza:
Nagyonis van. Nekem van férjem, de szex közben is használjuk, őt izgatja hogy ilyen formán is kielégíthet. Eleve az ő ötlete volt, hogy vonjunk be játékszereket. Természetesen, egy pasit nem helyettesít a vibrátor, de a szexuális frusztrációt segít levezetni.
16/18 anonim válasza:
Sosem tudhatod. A szerelem kortalan.
17/18 anonim válasza:
Persze, hogy van, akár többfélét, esetleg dildót is. Miért ne dobnád fel a dolgokat?
18/18 anonim válasza:
Persze van értelme. Meg ma már annyi féle van, amik közül lehet válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!