Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pisiltetek már idegen nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pisiltetek már idegen nő előtt valahol?

Figyelt kérdés

Én nemrég egy erdőben, nagyon jó érzés volt. Véletlen volt, kocogott és nem is vettem észre hogy jön.

A nő ránézett a farkamra majd mosolygott rám. Idősebb hölgy volt, olyan 50 körüli lehetett.

Annyira tetszett a szitu hogy fel is állt a farkam közben.

2022. jan. 22. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen. Nálam is hasonló volt, csak egy lakótelepen jött rám a pisilés, és falhoz fordultam, majd láttam jött egy nő és az is mosolygott.

Illetve legutóbb a nyugati aluljáró wc-ben mentem el pisilni, amikor bejött a takarítónő.

2022. jan. 22. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem idegen volt! Ismerős fiatal csajszi volt, aki látni szerette volna! Látta, megmutattam neki! F.
2022. jan. 22. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem idegen csaj volt ismerős kíváncsi volt rá és meg nézte.
2022. jan. 22. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Jesszus..
2022. jan. 23. 08:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Random program bármelyik falunapon, ahol 1toitoi/1000emberrel számolnak :D
2022. jan. 23. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!