Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, belemennétek ebbe, vagy ez már nagyon meredek?
Kint élek Párizsban egy ideje, de nem beszélek franciául, csak angolul, ami itt az ismerkedésnél elég nagy hátrány... Így szerintem sokkal könnyebb, ha maradok a magyar lányokkal való ismerkedésnél, de itt meg ugye a távolság a gáz. Neten megismert lánynak szerintetek mennyire jó ötlet megvenni az oda-vissza repjegyét, hogy kijöjjön hozzám, ha már egy jó ideje írogatunk egymásnak a neten (hónapok óta).
Egy pár vacsora és városnézés együtt, meg amit csak akarunk. Ti hasonló helyzetben belemennétek ebbe? Nem félnétek, hogy kirepülsz, és nem jön be a srác személyesen vagy Te nem jössz be neki? Vagy ha be is jöttök egymásnak, de nincs meg a kémia, és akkor mit csinálsz a repülőgéped indulásáig? :D
Rossz hírem van barátom - s egyben tanács is az óvatosságra. Aki ezt így elfogadja az
a) sima golddigger és úgy van vele miért ne, legalább lesz egy ingyen hétvégéje, de amúgy kb. bárkitől elfogadná (s hogy mit csinál szabadidejében itthon had ne taglaljam);
b) lesz terve arra, hogy mit csináljon ha nem jössz be neki, simán lepattint és kész, azon se lepődj meg ha el sem megy a találkozóra, vagy csak tessék-lássék egy órára és utána közli na szevasz, neki dolga van de amúgy cukimuki vagy és köszi a repjegyet.
Amire te vágysz azt csak nagyon erős szimpátiával tudod megteremteni. Abban meg a rossz hírem, hogy a nők nem akarnak x száz km-vel arrébb lévő pasival ismerkedni. Sokaknak már egy másik megye is akadály. Valahogy kevésbé rajonganak az emberek a távkapcsolatért, normális nő meg kikéri magának az ilyesmit és olyan "íze" van a dolognak mintha meg akarnád venni és egy repjegyért elvárnád hogy leszaxizzon.
Hogyhogy nem tetszenetek egymásnak? Képet nem mutattok egymásnak?
Amúgy ha kimennék, (bár elsőre én nem mernék külföldre ismeretlenhez), akkor ha nem is jönnél be , ugyanúgy el lehetne tölteni az időt.
Egyszer levelezgettem egy pasival aki epitomernokkent Dubaiban dolgozott. Autopalyakat es utakat epitet tervezett kint.
Kb 4 honap levelezes es telefonalgatas utan kihivott magahoz. Felve mentem bele meg plusz ovintezkedeseket is tettem. Pl hol van a konzulatus hol van olyan ahol tudok segitseget kerni.
De pozitivan csalodtam benne mert egyaltalan nem varta el a szexet. A 4 nap alatt rengeteg helyen voltunk es sokat nevettem. Ejjel a meleg tengerben furodtam. Elastam a telepjarot a homokban 😁 es jo par helyen voltunk.
Igazabol az volt a baj h nekem ott nem lett volna munka, pedig gyerekkel egyutt is felvalat volna. De en nem akartam eltartott lenni.
Viszont volt egy hasonlo ismerkedesem ott nem biztam a pasiban ennyire es itthon talakoztunk elsore. Hat helyes volt megerzesem h valami nem stimmel. Eleg agressziv volt a fellepese ami ugye neten annyira nem jott at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!