Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka ha nincs szex egy házasságban?
1 nem tudom mióta vagy házas, én 27 éve vagyok a férjemmel, de kb 4 hét volta a legtöbb kihagyás az is szülések után, muszájból.
Azért is kérdeztem mert kiváncsi vagyok, hogy tényleg emberek hónapokig nincsenek együtt, és ott biztos szerető van?

Mert egy idő után unalmassá válik, főleg ha nem változatos... Plusz nagy eséllyel lehet egy másik személy is a dologban akivel új/friss élményeket lehet vele szerezni.
L
De akkor minek mentek férjhez?
Vagy már így indultok neki?
Mindenki azzal csinál azt amit akar, de nem értem ha tudja az ember hogy milyen a vérmérséklete minek elköteleződni?

Nálunk most másfél éve nincs már szex, azelőtt mikor volt alig-alig élveztem, mondhatni csalódás volt az egész.
Mi 20 éve élünk együtt, esküvő nem volt mert teljesen felesleges egy papírforma.
Azért nem szakítunk mert szeretjük egymást.
Mi vagyunk a megtestesítője annak, hogy szex nélkül is működik egy kapcsolat.
Sikerült lassan elhagyni az egészet, már nem is érzek vágyat.
Szerencsére a párom is olyan mint a legtöbb nő, hogy nem is kívánja a szexet.
Így könnyen elvagyunk viták nélkül.
F.44

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!