Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cserélnél nemet?
Figyelt kérdés
Meg vagy elégedve azzal, aki vagy?
Lány ként lennél örökre fiú és fiú ként lennél örökre lány?
#Nem csere. 😁
2022. jan. 21. 05:02
1/26 anonim válasza:
Nem. Én szeretek erős lenni, nem menstruálni, a kapcsolataimban nem attól félni hogy csak szexelni akarnak velem a haverjaim.
3/26 anonim válasza:
Negyven év munkaviszony után igen,mert nőként elmehetnék nyugdíjba.😀
4/26 anonim válasza:
Csak ha testet is választhatnék. Ezzel a külsővel lennék leszbikus: [link]
5/26 Noren1989 válasza:
Nem. A jellemem a férfi nemhez tartozik, nőként piszok fura lenne.
6/26 mantis religiosa válasza:
Egy hétig talán kipróbálnám, de örökre nem. Úgyanazt gondolom mint az #5.
7/26 anonim válasza:
Sok dolog van, ami miatt szívesen lennék nő, ugyanakkor vannak dolgok, amelyek miatt örülök, hogy férfi vagyok. Úgyhogy én is kipróbálnám, azzal a feltétellel, hogy bármikor vissza lehetne csinálni a cserét. Nem tudom melyik élet tetszene jobban, de szeretek férfi lenni.
8/26 anonim válasza:
1 napra lennék nő, hogy jobban megismerjem a női testet, de maradnék férfi
9/26 anonim válasza:
Maradnék továbbra is pasi🤣. Ezt adta a Jó Isten, meg is vagyok vele elégedve.
10/26 anonim válasza:
Fiatalkoromban szívesen lettem volna férfi. Irigyeltem tőlük a laza, kényelmes ruházatot, ugyanilyen ülést. Nem kell figyelni a mozdulatokra, lehet lazán szétdobott lábakkal, egymásra rakott lábakkal ülni. De aztán elmúlt, "megbarátkoztam" a nőies léttel. A brutál jó parfümöket viszont még mai napig irigylem.
De a szex miatt még most is cserélnék legalább egy kis időre, kipróbálásra. Kíváncsi vagyok milyen férfiként megélni a szexet, az orgazmust.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!