Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha boldogtalan vagyok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha boldogtalan vagyok a kapcsolatunkban és a szex is rossz elveheti a kedvem a szextől és kiölhet minden vágyat belőlem?

Figyelt kérdés

Eddig imádtam a szexet bárhol bármikor bármennyit.

A mostani barátommal nem rég óta vagyunk együtt.

Nagyon rossz a szex és szinte semmi nincs.

Mostanra elértem odáig hogy szinte soha nem kívánom.

De egyáltalán más férfiakra sem tudok úgy ránézni mint eddig.

Szinte az összes nőiességemet önbizalmamat elvesztettem

2022. jan. 20. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden további nélkül atomjaira tudja szedni egy ember libidóját a nem megfelelő szexuális élet, sőt, szerintem rosszabb egy rossz kapcsolatban élni amiben még a szex is rossz, mint egyedül, magányosan lenni pár hétig /hónapig.
2022. jan. 20. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezt próbáltad vele megbeszélni?
2022. jan. 20. 22:26
 3/8 A kérdező kommentje:
2.igen
2022. jan. 20. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a klubban
2022. jan. 20. 22:27
 5/8 anonim ***** válasza:
És nem hajlandó változtatni rajta?
2022. jan. 20. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább az kellene legyen a valódi kérdésed, hogy még meddig akarod magad konzerválni egy boldogtalan, rossz kapcsolatban? Azt szeretnéd, hogy erről szóljon az egész életed, komolyan így akarsz élni?

A kapcsolat sem okés, boldogtalan is vagy, a szex is rossz, akkor mi a francért vagy még ebben a kapcsolatban??? Te szereted magad kínozni vagy mi?

2022. jan. 20. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
De könyörgöm, minek vagy vele? Sose értettem az ilyen nőket, pedig én is az vagyok. Aki hisztizik, de nem változtat, annak nem fáj eléggé.
2022. jan. 20. 22:53
 8/8 anonim ***** válasza:
A párkapcsolatban több dolognak is meg kell lennie ahhoz, hogy menjen. Az a legfontosabb, hogy mindent meg lehessen beszélni egymással szerintem. Fontosak az érzelmek, a kötődés, a bizalom. Viszont szexuális téren nem jó, ha az egyik vagy mindkét fél boldogtalan, nem kielégült. Ez tönkre tud tenni egy kapcsolatot. Ilyenkor a kommunikáció a legfontosabb. Ha az ember nem tudja a társával a vágyait megélni, akkor annak általában szakítás, megcsalás vagy szenvedés a vége. Szóval mindenképp próbálj meg vele beszélni. Ha elzárkózik tőle, akkor pedig neked kell döntened.
2022. jan. 21. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!