Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lányt választanád 20 évesen?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok és van egy velem korú lány, akibe mindig is szerelmes voltam, de évekig le se sz.rt és most hónapok óta meg ő akar valamit. Közben én megismertem egy tőlem pár évvel idősebb hölgyet, aki a nagybetűs NŐ számomra és úgy is néz ki és viselkedik is, mint egy igazi nő. Már volt csók köztünk. Viszont a velem korú lány hajthatatlan és meg akar szerezni, a társasalmi elvárások miatt valószínűleg ő lenne jobb döntés és a másikkal nem tudom, működhet-e komolyabban. Ti mit tennétek a helyemben?2022. jan. 20. 20:21
2/4 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy a kor nem számít (persze azért ne az anyukád korabeli legyen). A szívedre hallgass szerintem. Abban sosem csalódhatsz. Sok csajnak az elérhetetlen kell. Viszont csak ideig-óráig. Emiatt pedig én nem futkosnék hozzá vissza, mivel egy nő nem fog egy ilyen után visszafogadni.
3/4 anonim válasza:
Hát, 20 évesen belegondolva mindkettőt kefélgetném felváltva XD.
De ahogy elnézem, a fiatalbbtól nem igazán várható egy komoly kapcsolat. A másikat meg te tudod! :)
4/4 anonim válasza:
Szerintem mindkettőt meg kellene próbálni, csak úgy lehet jó döntést hozni. A társadalmi elvárásokkal meg ne foglalkozz, azt nézd, hogy neked mi a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!