Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak egy ilyen nővel? (többi lent)

Figyelt kérdés

Faterék egyik ismerősének kerti- és ház körüli munkákra volt szüksége. Elég jól fizetett és jó barátságba kerültünk. Sosem kérdeztem, de kb. 10-12 évvel lehet idősebb nálam. Többször mentem fel hozzá, akkor is, amikor már végeztem a munkákkal. Mindig elmondhattam neki, ha valami bajom volt, többször meleg ebéddel várt, volt, hogy direkt a kedvencemet főzte. A tavalyi szakításomnál ő vigasztalt meg. Még akkor nyáron, amikor az a nagy meleg volt, szintén felhívott magához (kertes ház Budán). Előbb érkeztem fél órával, mint mondtam neki. Hátramentem a kertbe, hogy onnan megyek fel a házba és megláttam meztelenül napozni a kertben. Egy kicsit néztem, majd elszégyelltem magam, és visszamentem, elővettem a telómat, mintha beszélnék rajta, hogy hallja, hogy érkezem. Akkor már felvette a fürdőruháját. Amúgy, korához képest nagyon jól néz ki. Ebéd után mondta, hogy napozzak én is. Ahogy ott feküdtünk, mondta, hogy szívesen monokinizne. Amúgy meg, nem zavarja, ha meglátom, nem szégyenlős. Mondtam, hogy oké, majd megkérdezte, hogy zavarna, ha levenné a bugyiját is. Mondtam, hogy nyugodtan, hiszen otthon van (milyen hülye reakció!!). Tiszta zavarban voltam, biztos látta rajtam. Mondta, hogy vegyem le én is nyugodtan az enyémet. Aztán hűtött bort ittunk, és eléggé a fejébe szállt. Nekem is. Nem is akarom húzni a szöveget: szex lett a vége. Aztán később, amikor még felmentem hozzá, nemcsak ebéddel várt már. Havi 1-2szer mentem fel hozzá, eleinte mindig anyáskodó volt velem, de most nemtom mi legyen ezután. Végülis, most is anyáskodó velem, én meg elég kisfiús vagyok koromhoz képest, ő meg, amellett, hogy jól néz ki, idősebbnek néz ki a koránál. Egyszer elmentünk színházba, mert a pasija lelépett (egy időre), és volt egy felesleges színházjegye, akkor nagyon kipattintotta magát, csak lestem, hogy milyen szépre sikerült a sminkje.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

2022. jan. 20. 18:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%

Nem januárban történt, de neked hónapokkal később jutott eszedbe kiírni mi?

Te kis kamus.

2022. jan. 20. 19:58
 12/15 A kérdező kommentje:

11

Mert most is tart. Bocs, hogy nem rohantam megírni már az elejétől. Nem azt írtam, hogy mekkora bika vagyok, és szanaszét szexelem, hanem, hogy nem tudom mit csináljak. Minegy, megoldom tanács nélkül is. Fogok vele beszélni, mert van olyan korombeli hölgy, aki tetszik. Gondoltam, vannak itt normális emberek is, de már sehol sincsenek. Kösz a semmit.

2022. jan. 20. 20:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy kamu, de egyáltalán nem olyan lehetetlen sztori ez.
2022. jan. 20. 21:21
 14/15 anonim ***** válasza:
"Fogok vele beszélni, mert van olyan korombeli hölgy, aki tetszik." - szerintem ne erőltesd azt a beszélgetést. mit akarsz belőle kihozni? engedélyt kérni? minek? segítséget? ne már. Valljuk be, max. a biztos puncit vesztheted el :) Szexelj ezzel és randizz akivel akarsz, az igazi dilemma majd ott kezdődik, ha a randis történet komolyra fordul.
2022. jan. 21. 06:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Igaz!
2022. jan. 21. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!