Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire érthető, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érthető, ha egy férfi ezt csinálja egy nővel?

Figyelt kérdés

[link]

Kb én is így viselkedtem egy nővel minap nagyon zavarba jöttem, eléggé letámadott teljesen hasonló volt a viselkedési módunk. A nő is nagyon hasonlóan nézett ki most ez ciki hogy így viselkedtem vagy mennyire érthető ez Szerintetek?

2019. okt. 23. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Oh, ez érthető volt, kellemesen ironikus volt a jelenet :) Tesó' ebben a jelenetben azt figurázták ki amit senki sem csinálna az életben.

A szituációról magáról: wazze' döntsd már el, hogy tetszik neked az adott nő vagy sem, akarsz-e tőle valamit vagy sem!

2019. okt. 23. 20:38
 2/8 A kérdező kommentje:
1. Jó Hát nyilván nem ennyire voltam Lúzer De ugyanígy elmentem és zavarban voltam, szerintem nem lehet úgy valakivel szexelni hogy nem ismered Ez egy intim dolog. Ugyanaz, hogy Nem ugrasz rá a buszon bármelyik nőre aki tetszik vagy fordítva
2019. okt. 23. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Nehogy lelkizz már! Mennyi vagy? 15?

Nő-nő! Ha feláll megdugod, ha nem, otthagyod. Te szégyelled magad?

Kezeld már e helyén az ilyen nőket és általában a nőket!

FÉRFI, 39

2019. okt. 23. 21:04
 4/8 xKakashix ***** válasza:
alap hogy zavarba jössz, de lehet úgy nővel sexelni akkor is ha nem ismered, csak nem mindenki képes rá... teljesen józanul valószínűleg nekem sem menne :D
2019. okt. 23. 21:05
 5/8 A kérdező kommentje:
34 vagyok, szóval ha egy férfinek fontos az érzelem akkor máris baj? Ha egy férfinek kell a szerelem a szexhez az máris baj?
2019. okt. 23. 21:09
 6/8 xKakashix ***** válasza:
nem mondanám hogy baj csak akkor nálad az egyéjszakás kalandok alapból kilőve így... pedig néha olyan is kell vagy ha nem is kell, jól tud esni, de ha téged ez nem zavar akkor nincs gond
2019. okt. 23. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:

A hármas vagyok. Nem baj, de rá fogsz jönni, felesleges. a nők ösztönlények, érzelemvezéreltek, teljesen képtelenek a logikus gondolkodásra. A mai nők meg annyira magukra figyelnek a feminizmus és Csernus Imike miatt, hogy nem igazán érdekli őket a férfi lelke.

Sokkal többre mégy, ha kőkemény vagy velük. Hidd el.

2019. okt. 23. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez a videó vicces, de egyébként szerintem egy normális ember, akinek vannak minimális érzelmi igényei, pontosan így viselkedne.

Még tizenévesen talán elnézhető ha valakit a farka irányít, ott egy pucér nő, nem hagyod ki, de aztán már csak több kell ennél egy bizonyos érettségi szinten.

Vannak olyanok akiknek nem megy a szex szerelem nélkül, ez is egy irányultság.

És ne gondold kérdező, hogy veled lenne a baj, elég gáz ha valaki minden lyukba belerakja. A nőről nem is beszélve.

2019. okt. 23. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!