Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha hosszú beszélgetés után képet küldök magamról, akkor már nem válaszolnak a lányok?
Figyelt kérdés
2022. jan. 19. 19:01
22/30 A kérdező kommentje:
Te se a csúnya lányoknak írogatsz.. Szted látom őket? Mindig a nő kér először képet. De már megittam két sört, úgyhogy mindegy. Holnap meg megszívatom az interjúra érkezőket.
2022. jan. 19. 20:14
23/30 anonim válasza:
Ezert nincs csajod mert nem tiszteled oket.
24/30 anonim válasza:
A pénzed a golddigereknek számít, csak jó sok legyen belőle és tökmindegy hogy nézel ki.
A gyerekes viselkedés annál negatívabb tényező :(
Az hogy te 7-esre értékeled magad, még egyáltalán nem biztos tényleg annyi... tudod mint az a csaj amelyik "mások által csinosnak mondott" szöveggel nyomul (= max. 3 pont).
25/30 A kérdező kommentje:
Jó, mondjuk az tény, hogy én őket nem láttam. Lehet nekem se tetszettek volna. Nagyon kiemeltétek a pénzt, nem hencegtem vele, nem vagyok milliomos. De van egy biztos állásom itt a lenti pékségben, és a kenyeret is ingyen kapom.
2022. jan. 19. 20:24
26/30 anonim válasza:
#25 most pékségben dolgozol, vagy asszisztenseket felvételiztetsz? Nem is tudtam hogy a pékségetekben vannak titkárnők és egyben vagy pék meg HR vezető is 😃
27/30 A kérdező kommentje:
A pékség mellékállás az ingyen kenyér miatt.
2022. jan. 19. 20:32
28/30 Mkdir válasza:
Aki nem tetszik azt pék lapátra teszi 😂
29/30 anonim válasza:
#27 viszonylag kevés HR vezetőt, cégvezetőt ismerek aki ingyen kenyér miatt bevállalja hogy pék legyen de úgy tűnik te vagy az egyetlen kivétel 😃 Mennyi kenyeret eszel te egy nap, hogy vezetőként nem futi rá? 😃 Ilyen magas a villád rezsije, autód fogyasztása hogy máskülönben nem lenne kenyered? 😃
30/30 A kérdező kommentje:
Nincs villám, hol írtam ilyet. Mindent kanállal eszek.
2022. jan. 19. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!