Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, miért nem hagyjátok meg sűrűre a fanszőrötöket?
Figyelt kérdés
Köztudott, hogy a fanszőrzet melegen tartja a nemi szerveket, valamint védi a hüvelyt a szex és egyéb olyan tevékenységek során, amelyek nyomást helyeznek arra a területre. Egyes fertőzésektől is véd. Plusz nincs is jobb egy pihe-puha, szőrös muffnál. :)2022. jan. 17. 22:28
11/22 anonim válasza:
#10 na erre a következtetésre hogy sikerült jutnod? :D
12/22 anonim válasza:
Mert undorodom a szőrtől ott. Hányinger fog el, hogy pl lepisilem, és hiába törlöm meg, a szőr olyan marad. Nem kényelmes, nem esztétikus. És amiket te tényként állítasz, puszta baromság. Nem is értem mit melegítene, meg miféle nyomásról beszélsz. És szerintem én ezt nőként jobban tudom. Nekem nincs jobb a puha, csupasz érzetnél.
15/22 anonim válasza:
Egy korábbi barátom megkért,hogy hagyjam meg,ami nem esett túl nehezemre,azóta így van,megszoktam,megszerettem,egyszerűbb az életem.
16/22 anonim válasza:
A szőr nem véletlenül nő oda, csak az elvárások miatt megszokta mindenki, hogy borotválni kell, ezért is születnek ilyen válaszok, hogy undorító meg büdős, nem is tudják milyen lenne szőrrel. Sajnos sok hülye férfi is van, aki nem szereti szőrösen.
17/22 A kérdező kommentje:
Mert úgy fogalmazol, hogy meghódítani a nőt, meg hogy csak javaslatot tehetek. Azért ennyire ne érezd magad felsőrendűnek.
2022. jan. 18. 09:50
18/22 anonim válasza:
De ezzel mi rosszat írt amugy?
Nyilván idegen nőknek nem fogsz pofázni hogy milyen legyen a nemiszervük szőrzete (ergo majd hódítás után) + csak javasolhatod majd a partnerednek hogy hagyja meg, követelni nem lehet. Ezt ennyire nehéz volt értelmezned?
19/22 anonim válasza:
#17 okés nem érzem magam felsőbbrendűnek, de attól még én fogom eldönteni kivel mit és mikor, s sejtheted nem arra esik a választás aki egyből a fazon után érdeklődik, se nem arra aki azt várja hogy a nő udvaroljon a pasinak.
20/22 A kérdező kommentje:
Egyenlőség van, nem? Lehet udvarolnia a nőnek is.
2022. jan. 18. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!