Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, a párotok kedvéért meghagytátok hosszúra a fanszőrötöket?
Figyelt kérdés
Milyen szokott lenni alapból és milyet szeretett volna? Megtetted neki?
Megköszönném ha korral válaszolnátok
2021. júl. 22. 08:26
1/7 anonim válasza:
magamnak csinálom nem a párom kedvéért. én hordom nem ő xd
és én gyantáztatva szeretem
2/7 anonim válasza:
Nem, nem bírom magamon elviselni ha hosszú a szőr.
3/7 anonim válasza:
Nem. Én sem várom el, hogy megváltoztassa a testét miattam, ő se várja el.
6/7 anonim válasza:
régen is csak kicsit szedett belőle, de a kedvemért meghagyta teljesen, mert tudja, mennyire odáig vagyok a természetesért
szerintem jóleső figyelmesség és erősíti a kapcsolatot, ha kisebb (különösebb kényelmetlenséget nem okozó) külső dolgokban szempont az is, hogy a párod mit talál vonzónak. pl. én is hosszabbra hagyom a hajam, mint amit szingli éveimben optimálisnak tartottam.
30F
7/7 anonim válasza:
Nem, mert magamnak szedem le a szőrt, attól kezdve, hogy először kinőtt. Nekem így tetszik, csupaszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!