Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lógó cici mennyire zavaró fiatal nőn?
Egy ilyen jellegű mell, teljesen rendben van.
És ha tetszel valakinek, akkor egészében tetszel a melleiddel együtt.
Ezzel együtt ha ugyis feleslegesen nagyok, akkor érdemes lenne egy mellkisebbités bevállalni. Ez még mindig természetesebb mint egy implantátumos mellnagyobbítás, és nem hurcolnál magaddal felesleges "sulyokat".
19
Nekem ez nagyon tetszik, én szívesen játszadoznék vele.
33
A 32-es válasz nem ajánlat volt, nyilvánvalóan jól tudom hogy nem a kérdező van a képen, én a képen szereplő nőről beszéltem, te femináci férfigyűlölő, nehogy már te akard megmondani nőként hogy mi tetszik a férfiaknak, csak a nők fejében létezik ez amánia hogy jaj lóg, úristen milyen csúnya, ja és még valami, téged piszkabottal sem piszkálnálak meg, a megkeseredett férfigyűlölő személyiséged miatt.
"mennyi kiéhezett kan, nektek mindegy csak mell legyen"
Hadd döntsem már el, hogy tetszik e vagy sem. Nekem igenis kifejezetten tetszik az ilyen cici. Amúgy is ezen a lógáson mindig a nők pörögnek, a férfiak nagyon ritkán.
39
Te nagyon el vagy tájolva, keres itt nőt a halál, nem azért vagyok itt, ne képzelegj, hanem inkább vedd be a dilibogyóidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!