Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lógó cici mennyire zavaró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lógó cici mennyire zavaró fiatal nőn?

Figyelt kérdés
Sajnos fiatalként eléggé lógós a mellem, nagy is mondjuk, zavar, legszívesebben felvarratnám, belefér így egy lány, ha mondjuk a puncija “babapunci”?

2022. jan. 17. 20:30
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Egy ilyen jellegű mell, teljesen rendben van.

És ha tetszel valakinek, akkor egészében tetszel a melleiddel együtt.

Ezzel együtt ha ugyis feleslegesen nagyok, akkor érdemes lenne egy mellkisebbités bevállalni. Ez még mindig természetesebb mint egy implantátumos mellnagyobbítás, és nem hurcolnál magaddal felesleges "sulyokat".

2022. jan. 17. 23:15
 32/46 anonim ***** válasza:
100%

19

Nekem ez nagyon tetszik, én szívesen játszadoznék vele.

2022. jan. 18. 02:17
 33/46 anonim ***** válasza:
47%
mennyi kiéhezett kan, nektek mindegy csak mell legyen
2022. jan. 18. 07:34
 34/46 anonim ***** válasza:
Mások nevében nem tudok nyilatkozni de engem pl nem zavar akár milyen a mell, de ha nagy 90% hogy lógós is ezzel majdnem minden faszi tisztában van
2022. jan. 18. 07:35
 35/46 anonim ***** válasza:
76%

33

A 32-es válasz nem ajánlat volt, nyilvánvalóan jól tudom hogy nem a kérdező van a képen, én a képen szereplő nőről beszéltem, te femináci férfigyűlölő, nehogy már te akard megmondani nőként hogy mi tetszik a férfiaknak, csak a nők fejében létezik ez amánia hogy jaj lóg, úristen milyen csúnya, ja és még valami, téged piszkabottal sem piszkálnálak meg, a megkeseredett férfigyűlölő személyiséged miatt.

2022. jan. 18. 08:13
 36/46 anonim ***** válasza:
78%

"mennyi kiéhezett kan, nektek mindegy csak mell legyen"

Hadd döntsem már el, hogy tetszik e vagy sem. Nekem igenis kifejezetten tetszik az ilyen cici. Amúgy is ezen a lógáson mindig a nők pörögnek, a férfiak nagyon ritkán.

2022. jan. 18. 08:22
 37/46 anonim ***** válasza:
57%
#36 nekem is tetszik, de azért részben #33-nak is igaza van. ha olyan nő tesz fel kérdést, akit a való életben 100-ból 99 rondának találnak, itt akkor is megy a lihegés, hogy csodálatos vagy, ez az álmom, vagy jön, hogy "én nem vagyok olyan felszínes hogy a külsőt nézzem", stb. stb.
2022. jan. 18. 08:33
 38/46 anonim ***** válasza:
78%
Engem nem zavarna, ha páromnak ilyen mellé lenne. Még tetszene is.
2022. jan. 18. 10:09
 39/46 anonim ***** válasza:
0%
Igen 37es, pont ez az. Itt annyi incel van, hogyha egy mell a bokáig lógna, ők akkor is kivernék rá napi 5ször. De az igazi férfiak, akik nem itt élik az életüket teljesen mások. 33as voltam. 35ös te is itt vadászol nőre, úgyhogy ne pampogj nekem. Piszkavas, pff.
2022. jan. 18. 11:18
 40/46 anonim ***** válasza:
76%

39

Te nagyon el vagy tájolva, keres itt nőt a halál, nem azért vagyok itt, ne képzelegj, hanem inkább vedd be a dilibogyóidat.

2022. jan. 18. 11:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!