Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiad haverjával belemennél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiad haverjával belemennél kavarásba ha sose nem derülne ki? 50 évesen

Figyelt kérdés

Szóval fiam egyik haverjával én már többször elképzeltem, kölcsönösnek érzem a szimpátiát de mégiscsak a fiam legjobb barátja, így nem merek semmiféle kezdeményezésre utaló jelet adni. Azt észrevettem, hogy ha tud akkor azért kukkol, néz, pl ha nincs a pólóm alatt melltartó akkor nézi a melleimet, stb.

Egyszer egy kiránduláson rossz foglalás miatt közös ágyban aludtunk ketten, két éjszakát. Én elfordulva aludtam, nem adtam semmiféle közeledési hajlamra okot. Ő nem is nyúlt hozzám, még csak át sem ölelt vagy ilyesmi, pedig az jól esett volna. De semmit nem mertem tenni, mondani, félek azért, hisz a fiam haverja. Én kicsivel 50 múltam, a srác pedig 25 körül van. Ti megpróbáltatok volna valamit kezdeményezni? Legalább valami apró dolgot? Vagy szerintetek a srácnak kellett volna kicsit közelednie? Nem arra gondoltam, hogy egyből itt szexelnék vele vagy ilyesmi, csak valahogy közelebb kerülni egymáshoz. Ki mit gondol, ki mit tenne a helyembe? Vagy szerintetek így a legjobb, hogy nem történt semmi, se akkor, se azóta?

2022. jan. 17. 19:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

Felnőtt emberek szabad akaratukból kb. azt csinálnak, amit akarnak.

Fiad barátja nem az ő tulajdona, ő nem dug vele, hajrá.

Rajta keresztül ismerted meg az alkalmi szexpartnered, na és.

Fiad, ha meg tudja el kell fogadnia.

2022. jan. 19. 10:00
 12/16 anonim ***** válasza:
10%

Én kikezdtem egy haverom anyjával, majdnem bele is ment, de balek voltam, elrontottam.

Amúgy ez a kérdés kamu:D

Egy ágyban aludtak véletlenül.

Biztos:D

2022. jan. 19. 20:14
 13/16 anonim ***** válasza:
10%
kamu, olvastam a gyk n a srac kerdeset vmivel korabban, ez a kerdezo csak vicceskedik.
2022. jan. 20. 07:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Én például nem mozdultam rá soha barát anyjára és nem is tenném feltétlenül. Viszont ha az anyuka mozdul rám akkor nincs akadálya. Hülyén hangzik, de itt Neked kéne szerintem megtenni az első lépést.

23F

2022. febr. 7. 08:55
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem kamu. És nem véletlenül. Ez volt a legolcsóbb szállás, közös ágyas volt a szoba. Így nem volt más választás. Vagy kanapé vagy közös ágy. Inkább a közös ágy, hisz nem félünk egymástól, nincs ellenünkre egyikünknek sem a dolog.
2022. febr. 7. 12:44
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 Na és történt valami mióta itt írtunk neked a kérdésedre korábban?
2022. febr. 7. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!