Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ti ki bírnátok hűségge...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti ki bírnátok hűséggel egy olyan nő mellett akinek nőgyógyászati gondok miatt sokszor a szex teljesen ki lehet zárva?

Figyelt kérdés

Sajnos miómám van jó ideje ami nem gyógyítható teljesen és mindig vissza jöhet. Emiatt gyakran menstruációs vér jön belőlem olykor nagy fájdalommal. 2 opcióm volt. Vagy gyakran méhkaparás és gyógyszer vagy kiszedik a méhemet. Én még szeretnék gyermeket a jövőben mégha kevés az esély is rá. Viszont amikor ezt eddig nyíltan közöltem hosszas randizások után mindig megkaptam azt a jelzést, hogy akkor mi lesz a szexel? Lehet mással is? Ohh ez gyenge kifogás. Nem tudnék hűséges maradni így. Szedd inkább ki a méhedet. Stb.

Iszonyatosan bántóak ezek a dolgok mivel szó sincs arról, hogy nem szeretném a szexet, de nekem kellemetlen ez így nem lehet túl gyakori.

2022. jan. 17. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nem lenne gond ilyesmi
2022. jan. 17. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

Ha valaki szerelmes lesz beléd és hűséges típus akkor biztosan. (élet kor függő is nagyon)

Nehéz kérdés nagyon amit kérdezel nem hétköznapi a szituációd.

A többségnél ez így nem működik, mert eleve a férfiak úgy vannak programozva, hogy sokat szexeljenek nem igen kibírható a ritka szexuális együttlét egy egészséges férfinál.

2022. jan. 17. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az a kérdés, hűségesek tudnánk-e maradni, hanem hogy akarnánk-e egyáltalán párkapcsolatot. Nem tudom, esetedben pontosan mivel jár a betegség (mennyi és milyen minőségű szex lehetséges), de emberek vagyunk, és nagy többségünknek a szex egy fontos pillér a párkapcsolatban. És szex alatt nem olyan tevékenységet értek, amit néha-néha szenvedések árán valahogy kibírsz, hanem örömteli és felszabadult élményeket és kapcsolódást.
2022. jan. 17. 20:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Maga a szex nem fájdalmas nekem. Van is rá igényem. Nálam abban vannak a tünetek, hogy gyakran vérzek emiatt. Gyorsabban jön elő a menstruáció ciklusom is és hosszabb is. Tehát kb 20 nap van amikor úgymond nincs semmi gondom. Itt a vér a fő probléma.
2022. jan. 17. 20:11
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Igen, nálam is gondok vannak, így okés lenne.
2022. jan. 17. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez teljesen rendben van.

20 nap egy hónapban bőven elég kiélvezni a dolgokat

2022. jan. 17. 20:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyrészt eleve két fele van a kérdésnek. Az, hogy egy hónapban "csak" kb 20 nap van a szexre, messze nem jelenti azt, hogy ez egy olyan kapcsolat, ahol kevés a szex. Havi 10 napot bármelyik pasi kibír szex nélkül, de megjegyzem nem is kell, mert attól még, ha épp úgy van, ki tudnád elégíteni. Szóval ezen nem múlik semmi. Vagy hülye pasikat fogtál ki eddig, vagy nem jól adtad elő a helyzetet.

A másik fele viszont fontosabb: az egészséged. Nem véletlenül hozták az orvosok azt az opciót, hogy esetleg műtétre lenne szükséged, a miómás betegek között ugyanis sajnos elég gyakori a daganat kialakulása. Inkább ez az, amivel foglalkoznod kellene.

Persze nem derült ki, hány éves vagy, de szerintem az egészség a legfontosabb, utána lehet gondolkodni a többin.

2022. jan. 18. 07:44
 8/8 A kérdező kommentje:

24 éves vagyok és nem akarok le mondani a saját gyermekről ezért nem vállaltam be a műtétet. Még kezelhető gyógyszerrel és kaparással. Nem terjedtt el mindenhova.

Ha le kéne mondanom a saját gyermek tervéről akkor nem tudnák rendesen élni. Tudom más is lehet hasonló helyzetben és önző viselkedés is ez részemről, de én szerintem bele pusztulnék lelkileg ha ilyen fiatalon ki szednék a méhemet

2022. jan. 18. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!