Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló állandó szedése mellett is aggódok néha, hogy teherbe esek, mit tehetnék?
Február óta szedek fogamzásgátlót, mindig odafigyelek a pontos beszedésre, és szerencsére sose fordult még elő gyengítő tényező (gondolok itt hányásra, hasmenésre stb.), mégis van bennem egyfajta aggódás, hogy mi van ha...
Lehet ebben közrejátszik az, hogy február óta már a harmadik fajta gyógyszert szedem, mert az előzőknél fixen volt valami extra mellékhatás (Pecsételés, mellfeszülés, hányinger) és bebeszélem magamnak, hogy nekem nem jó egyik gyógyszer se, nem tudom, de már néha saját magam hergelem ezekkel a gondolatokkal.
A nőgyógyász is nyugtatgatott, hogy amíg rendesen szedem nem lehet baj, de én rágörcsölök.
Valaki volt már hasonló helyzetben? Mi segített?
Teljesen átérzem a helyzeted mi sokszor gumit is húzunk de mégis nagyon nagyon szoktam félni
Igazából énse tudom mitől tudnék fixen megnyugodni
De ameddig tényleg rendesen szeded ne félj főleg ha nem benned megy el a párod!❤️
Használjátok gumit is.
Ha ennyire félsz, és ez nem változik, akkor barrier módszerrel tudod kombinálni, illetve végső esetben hormonmentes spirállal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!