Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyit szoktátok naponta simogatni a puncitokat?
Neked nincs közöd, hogy nekem mihez van közöm. Feleségül venni? :D Hol élünk a '70-es években? Változik a világ, vedd észre! Te meg osztod itt azt észt, amikor - a kommentedből ítélve - neked is kevés van. Jöhet a riposzt, hogy nekem is kevés van. Igen, nekem is kevés van, ha leállok veled vitázni. :D
Amúgy, nagyon szeretjük egymást, és jó neki is, amit csinálok vele. Ne szólj bele mások életébe, főleg úgy, hogy azt sem tudok kikről van szó!
Szerintem egy férfi büszkeségét az is nagyban befolyásolja, hogy hány nőt próbál fel. Én magam is férfi vagyok, csak tudom. A házasságról pedig annyit, hogy nem kötelező dolog. Minden páros eldönti, hogy akar-e házasodni. Ha nem, attól még nem lesznek alacsonyabb rendűek. Még mindig egészségesebb házasság nélkül, mint az érdekházasság, meg a kényszerházasság.
Nagyon jót röhögtem az írásodon. 😂 Feldobtad az estémet! Köszi.
Direkt nem hagyom itt ezt a puncisimogatós kérdést, mert mindig jókat mosolygok, amiket írsz. Próbálsz megsérteni. Nem megy! Próbáld újra! 😏
Osztom a nézeteidet! 👏😊
Társadalmi konvenciók? Hmmm! 🤔 Léteznek még ilyenek ebben a "nagyon szuper" világban? 😆 Jó, persze! Léteznek, de már mind olyan korhadt, mint egy öreg csónak, ami hánykolódik a vizen. A társadalmi konvenciók meg az álszentség tengerén hánykolódnak, és a hullámok egyre nagyobbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!