Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mennyit szoktátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyit szoktátok naponta simogatni a puncitokat?

Figyelt kérdés

2022. jan. 17. 11:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%

Neked nincs közöd, hogy nekem mihez van közöm. Feleségül venni? :D Hol élünk a '70-es években? Változik a világ, vedd észre! Te meg osztod itt azt észt, amikor - a kommentedből ítélve - neked is kevés van. Jöhet a riposzt, hogy nekem is kevés van. Igen, nekem is kevés van, ha leállok veled vitázni. :D

Amúgy, nagyon szeretjük egymást, és jó neki is, amit csinálok vele. Ne szólj bele mások életébe, főleg úgy, hogy azt sem tudok kikről van szó!

2022. febr. 3. 09:39
 12/15 anonim ***** válasza:
11-es, nem a 70-es években és a takony stílusodból senki nem kér!!! A házasság szentsége nem 70 es évek, hanem a normális emberek igénye, aki magát állatnak érzi az meg húzzon el a dzsungelbe a majmok közé! Az ember házasodik, a család a társadalom alapja, a te kártékony stílusodtól meneküljön minden nő! Csodálkoznék ha belőled valaha is férfj, családfő, meg apa lenne. Márpedig az egy férfi büszkesége! Haver. És nem az hogy mennyi nőt húzol fel. Azt a ló is tudja, meg a bölény, sőt, sokszorosan lepipálnak téged! Szégyenld magad.
2022. febr. 4. 11:35
 13/15 A kérdező kommentje:

Szerintem egy férfi büszkeségét az is nagyban befolyásolja, hogy hány nőt próbál fel. Én magam is férfi vagyok, csak tudom. A házasságról pedig annyit, hogy nem kötelező dolog. Minden páros eldönti, hogy akar-e házasodni. Ha nem, attól még nem lesznek alacsonyabb rendűek. Még mindig egészségesebb házasság nélkül, mint az érdekházasság, meg a kényszerházasság.

2022. febr. 4. 17:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez a mai péntek du. valami egészen durván alakul. 😂😂😂
2022. febr. 4. 17:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jót röhögtem az írásodon. 😂 Feldobtad az estémet! Köszi.

Direkt nem hagyom itt ezt a puncisimogatós kérdést, mert mindig jókat mosolygok, amiket írsz. Próbálsz megsérteni. Nem megy! Próbáld újra! 😏

Osztom a nézeteidet! 👏😊

Társadalmi konvenciók? Hmmm! 🤔 Léteznek még ilyenek ebben a "nagyon szuper" világban? 😆 Jó, persze! Léteznek, de már mind olyan korhadt, mint egy öreg csónak, ami hánykolódik a vizen. A társadalmi konvenciók meg az álszentség tengerén hánykolódnak, és a hullámok egyre nagyobbak!

2022. febr. 5. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!