Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért várják el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért várják el a férfiaktól hogy szégyelljék magukat, amiért a természet szexuális vágyakkal ruházta fel őket?

Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 07:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Ki várja el kitől? Én egy ilyen nőt se ismerek. Ez csak a fejedben létezik max, vagy valami apácákkal ismerkedsz?
2022. jan. 17. 10:25
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem csak a katolikus vallásban van ez, a távol keleten is ez megy.
2022. jan. 17. 12:11
 13/23 anonim ***** válasza:
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe:Rózsaszín Pitbull - Nem szopnak a ministránsok
2022. jan. 17. 12:13
 14/23 anonim ***** válasza:

Mert a távol kelet vallása aztán nagyon megengedő. Ja nem. :D

Szerintem ha nem egy hitköszségben akarsz felszedni valakit akkor többnyire nyert ügyed van, a bigott vallásosok egyik országban se normálisak. De ez közel se jelenti azt, hogy nőőo oldalról az az általános felfogás amit te írsz

2022. jan. 17. 12:22
 15/23 anonim ***** válasza:

De még mindig nem értjük mi a bajod?

Valaki tiltja, hogy szexelj?

2022. jan. 17. 12:23
 16/23 anonim ***** válasza:
8%
#10 Feministák = feminácik. Az egész feminista mozgalom kezdettől fogva a nőuralomról, a női többletjogokról, a férfiak elnyomásáról szól.
2022. jan. 17. 12:28
 17/23 anonim ***** válasza:
Japánban sokkal inkább játéknak tekintik a szexualitást, nincs rajta ez az erkölcsi nehezítés.
2022. jan. 17. 12:30
 18/23 anonim ***** válasza:
Aztán lehet, hogy csak projektálom az egyházra, és a személyes gyerekkori traumáim b*szták el az agyam.
2022. jan. 17. 12:31
 19/23 anonim ***** válasza:
31%

16-os:

Nagyon el vagy tévedve.

Nőként, feministaként azért küzdök, hogy egyenjogúság legyen.

Mert nem fair, hogy ugyanolyan végzettséggel, ugyanolyan melóval, ugyanannyi tapasztalattal egy férfi többet keres mint egy nő.

Az sem fair, hogy a mai világban is még sok férfi gondolja, hogy a házimunka, főzés, mosás, takarítás csakis női munka és istenóvja őket, hogy segítsenek.

Ahogy az sem fair, hogy ha egy nőt erőszak éri az utcán, ő van hibáztatva mintsem a férfi aki megtámadta.

A feminizmus a két nem egyenjogosításáról szól, nem többletjogról.

2022. jan. 17. 12:31
 20/23 anonim ***** válasza:
Én nem várok el ilyesmit (kivéve ha gyerek vagy állat amire gerjedsz, ezesetben kösd fel magad). Egyszerűen vannak dolgok, amikben nem vagyok partner, és én nem hagynám, velem nem működne. Ilyen esetben nem pazarlom rá az időm az illetőre. De ha két ember valamiben kölcsönösen örömét leli, nekem az mindegy.
2022. jan. 17. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!