Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért várják el a férfiaktól hogy szégyelljék magukat, amiért a természet szexuális vágyakkal ruházta fel őket?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 07:53
1/23 anonim válasza:
Ez hülyeség!
Én nem várom el tőle. Sőt!
Élje csak ki rajtam a vágyait!!
3/23 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Mindenkinek van szexuális vágya, nőnek, férfinak is. Semmi szégyellni való nincs benne. A gond ott kezdődik amikor a férfiak annyira nem bírják tűrtőztetni magukat hogy az utcán idegen nőket fogdosnak, molesztálnak, beszólogatnak alpári dolgokat stb.
4/23 anonim válasza:
Nem várom el, hogy szégyelld. Azt elvárom, hogy mindent a helyén kezelj! Amikor nincs helye, akkor ne nyomulj mert egy szánalmas pöcs benyomását kelted. De amikor helye van, akkor mindent bele!!
5/23 anonim válasza:
A te vágyaid ezek szerint olyanok, amiket már szégyellni kell. Egészséges férfiúi vágyakon nincs mit szégyellni:)
6/23 anonim válasza:
Nem a nők várják el, hanem a feministák. Ők azért, mert gyűlölik a férfiakat, és mindenáron beléjük akarnak kötni.
8/23 anonim válasza:
#1 Hogy nyalogassa a nejlon harisnyás ecetszagú lábaidat? 😅
9/23 anonim válasza:
A kérdés így, ilyen formában értelmetlen.
Fejtsd ki jobban mi a problémád.
10/23 anonim válasza:
6-os:
Ne téveszd össze a feministákat a feminácikkal. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!