Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan srác,aki gimis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan srác,aki gimis osztálykiránduláson szexelt először (lánnyal)? Vagy olyan lány, aki ott vette el srác szüzességét?

Figyelt kérdés

Ha igen, hol és hogy történt?

Hány évesek voltatok?

Hány pasival volt már a lány?

2022. jan. 16. 23:27
 1/7 anonim válasza:
90%
Igen nyári táborban egy vagyány csajjal
2022. jan. 16. 23:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ott vesztettem el a szüzességem 11.-ben. Az osztály "jó csaj"-ával kavartunk épp akkoriban, neki persze nem én voltam az első, viszont már nagyon készültünk a dologra és az osztálykiránduláson adódott a szituáció :) Elég hevesek voltunk, úgyhogy páran hallottak dolgokat a szomszéd szobában, de szerencsére ez egyikőnket sem zavarta különösebben.
2022. jan. 16. 23:41
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Nyári táborban 9.ben. Mindketten szűzek voltunk, a srác osztálytársam.

Heves csokolozas utan jott az elojatek majd nagyon ovatosan behatol. Fajt, de osszesegeben jo volt.

Még mindig együtt vagyunk.

2022. jan. 17. 07:00
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
8. után osztalykiranduláson. Első óta egy osztályba jártunk. Nem terveztük. Előtte volt már pár játékunk, de sex még nem. Színjatszó körre is együtt jártunk, sokat gyakoroltunk együtt. Kb ebből alakultak ki a játékok. Kirándulason első nap smároltunk egyszer. Aztan este nem mentünk bulizni a többiekkel így kettesben maradtunk. A lánynak már volt előttem 1 sráccal kapcsolata. 14 évesek voltunk mind a ketten. 30F
2022. jan. 17. 12:41
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

14 évesen, ha nemis osztálykiránduláson, hanem kettesben voltunk kirándulni, kutyával, amikor a magas fűben leheveredtünk és elvettük egymás szüzességét.

A kutyám közben beleesett egy régi, elhagytatott kútba, aminek nem volt a talajszint felett gyűrje és letakarva sem volt. Szerencsér csak pár méter mély volt és gazos volt az alja, így kutya baja nem lett az ebnek. Emlékezetesre sikeredett így az első szexuális élményünk! Rohantam segítségért egy közelben lakó ismerős családhoz. (lányuk osztálytársunk volt, anyukám az anyukájával dolgozott) Éppen építkeztek. Leszedte az apuka a csigáról a kötelet, autóba vágtuk magunkat. A 9 éves fiát megkötözte és leengedte a kútba a kutyáért, aki az ölében fogta az apuka pedig felhúzta őket.

50F

2022. febr. 13. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen kiránduláson most volt nemrég hogy elvettem a srác szüzességét
2022. ápr. 12. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
6 Mennyi idős?
2022. ápr. 27. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!