Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akarja a herezacskójáról és környékéről leszedni a szőrt de elvárja,hogy nyaljam,szopjam.Én számomra ez nem jön így be.Mit tegyek,hogy értsen a szép szóból és szőrtelenítsen?
12
Nem a szőrnyalásról van szó, de nem értem miféle egy mutánsokat ismertek ti, akiknek a vesszőjük is szőrös.
Ne tedd meg neki és kész. Mondd meg, hogy nem fogsz szőrt nyalogatni, vagy borotválja le, vagy mondjon le az orálról.
Szerencsére eddig csak egyszer volt dolgom szőrös farkú pasival, én simán megmondtam neki, hogy ha szereti ha szopom, nyalogatom neki ott lent, akkor szedje le. Másnapra szépen lecsupaszította...
Mondd meg neki:Azt azért elárulhatná,hogy mi az oka annak,hogy nem akarja leborotválni.
Elég nehéz nyomós ervet találni erre.pldául az nem az,hogy egy férfi szőrős.Ez semmi egyéb mint egy maradi felfogás.A férfi nem lesz attól férfi,hogy szőrös,vagy nem szőrős,kopasz,vagy hosszúhajú stb.
Es egyebként is rajtad kívül ki látja?
Ő szereti a szőrös labat símogatni,vagy puncit nyalogatni?Mert az is természetes,ha így vesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!