Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vagytok az alkalmi szexel ? Fiúknak tudom könnyen megy, de csajok ti hogy vagytok vele?
Ha az alkalmi alatt az 1-2 éjszakás kalandot érted, az nem vonz. Ha a szexkapcsolat is beletartozik, akkor arra nehéz találni pasit. Mármint eleve nehéz olyat találni, akivel akár csak egyszer is le akarnék feküdni:D akivel meg le akarok, azzal nem egyszer. Érted:D
A lényeg, hogy majdnem egy éve nem szexeltem, már kivagyok mint a kutya, de egyszerűen nincsenek normálisabb pasik sehol. Esküszöm ha lenne, 3 napig nem engedném ki az ágyból:DDD
Nem ismered te a nőket igazán!
Valakit akarnak akkor még szerzik maguknak. Nem csak a férfiak szeretik a testi élvezetet, de a nők is, olyanok akikről nem is gondolnád!
Pl: adásvételi szerződést kötöttünk egy ugyvednonel, később ( még aznap) hívott hogy menjek vissza mert nem írtam alá egy helyen. Ketten voltunk az irodában és eléggé szexin volt öltözve fölülről. Csak néztem 👀, aztán kérdezte hogy tetszik amit látok? Naná! Vak nem vagyok. Dug.tunk egyet, másnap újból újból és újból. Már 2 éve tart a viszonyunk. 6 évvel idősebb mint én vagyok, élvezem de nagyon.
#2!
Péntek-szombat-vasárnap szabadnapos vagyok! 😉
48+Ffi
#2!
Vad fantáziadús élményben lenne részed, és ami fontos hogy kielegultel vigyorognál.
Nem kielégülttel vigyorogna, hanem inkább kielégülten!
Jelzem, jó bornak nem kell cégér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!