Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elítélendő az ha egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő az ha egy nő nyíltan vállalja hogy szexcentrikus?

Figyelt kérdés

Nem szégyenli, nem szereti a finomkodós maszatolós nyálas szexet.És elég nagy az étvágya és az igénye ami a szexet illeti.

Megijednek ettől a férfiak?

2022. jan. 16. 16:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
96%

A legtobb pasi elijed ....

Tapasztalat

2022. jan. 16. 17:00
 12/28 anonim ***** válasza:
46%
Dehogy.
2022. jan. 16. 17:02
 13/28 anonim ***** válasza:
25%
#7 elvárás... aham... Na itt buknád nálam a dolgot.
2022. jan. 16. 17:04
 14/28 anonim ***** válasza:
95%
A férfiak többsége igenis nem tud mit kezdni az ágyban határozottan viselkedő nőkkel.
2022. jan. 16. 17:08
 15/28 anonim ***** válasza:
Nem ijedek meg. Az lenne baj, ha nem akarnál állandóan baxni.
2022. jan. 16. 17:09
 16/28 anonim ***** válasza:
94%
Kevesen bírják tényleg sokáig és főleg intenzíven szóval nem lesz könnyű mindenben alkalmas férfit találnod. Elég akaratos, öntudatos bigének tűnsz, az is sokakat elijeszthet.
 17/28 anonim ***** válasza:
93%

Az tök jó hogy imádsz szexelni és ezt felvállalod. Sok izgalmas dolgot lehet ebből kiindulva csinálni, például hármas szex 2F 1N, esetleg cuckold, gruppen... én szeretem az ilyen nőket :)

Ugyanakkor tekintettel kell lenned arra, hogy más embernek mások az igényei, vagy éppen rossz passzban van, és nem tud annyiszor kielégíteni ahányszor éppen szeretnéd. Ha a szexcentrikusságod figyelemmel és türelemmel párosul akkor nincs baj sztem.

18/28 anonim ***** válasza:
90%
Végre egy nő akinek esténként nem fáj a feje, mert jaj "migrénem van"!
2022. jan. 16. 17:13
 19/28 anonim ***** válasza:
95%
A napi 1 szerintem normális nem sok és nem is kevés. Szexcentrikus nő kapcsolatra viszont nem kéne. Nem a szexualitás miatt hanem azért, mert az életnek van több területe is: társasági élet, karrier, hobbi, kötelességek, szexuális élet, ha pedig elcsúszik az egész az utóbbira nem lehet fent tartani egy kapcsolatot. Nekem is a hosszabb szex fekszik, mert férfi létemre én is nehezen megyek el.
2022. jan. 16. 17:45
 20/28 anonim ***** válasza:
91%

Nem

Viszont ne csodálkozz ha erre nem találsz könnyen pasit. Kevesen bírják a napi 1 szexet. Ráadásul elmondásod szerint nálad sokáig is tart egy menet

2022. jan. 16. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!