Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő az ha egy nő nyíltan vállalja hogy szexcentrikus?
Nem szégyenli, nem szereti a finomkodós maszatolós nyálas szexet.És elég nagy az étvágya és az igénye ami a szexet illeti.
Megijednek ettől a férfiak?
A legtobb pasi elijed ....
Tapasztalat
Az tök jó hogy imádsz szexelni és ezt felvállalod. Sok izgalmas dolgot lehet ebből kiindulva csinálni, például hármas szex 2F 1N, esetleg cuckold, gruppen... én szeretem az ilyen nőket :)
Ugyanakkor tekintettel kell lenned arra, hogy más embernek mások az igényei, vagy éppen rossz passzban van, és nem tud annyiszor kielégíteni ahányszor éppen szeretnéd. Ha a szexcentrikusságod figyelemmel és türelemmel párosul akkor nincs baj sztem.
Nem
Viszont ne csodálkozz ha erre nem találsz könnyen pasit. Kevesen bírják a napi 1 szexet. Ráadásul elmondásod szerint nálad sokáig is tart egy menet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!