Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tuntek innen a csajok, akikkel 3-4 evvel ezelott még tele volt az oldal?
"Nekem majdnem minden kapcsolatom innen jött össze, nagyon normális csajok voltak itt"
Ti mit álmodtatok? Innen kapcsolatot találni? Ez nekem idegen fogalom. Hiszen a nők nem hajlandóak innen átmenni Facebookra. És gyakran messze laknak.
Nos igen, a távolság mindig probléma volt. De valamit valamiért. Sajnos egy sem akadt aki a közelbe lakott volna, mind minimum 150-200+km-re voltak.
Nos....én bevallaltam, de ezt vállaltam, anyagilag nagyon elvoltam eresztve, nagyon sok megtakarításom volt. Volt akihez oda is költöztem 1-1,5 évre, volt aki hozzám költözött, volt akivel félúton albérletbe költöztünk, volt akivel majdnem lett csaladalapitas is, volt akivel csak 1-2 éjszaka jött össze. Volt innen nagy szerelem, volt nagy szakítás...mindent egybevéve én örülök azoknak a kapcsolatoknak akik innen jöttek össze, igaz anyagilag nullára tett, a munkám is odalett ugye a sok utazás miatt, plusz a megtakarításom...de nem panaszkodom, mert legelabb volt életem, sosem unatkoztam, nem voltak üres járatok.
Régebben teljesen más volt itt a hangulat...persze volt jópár srác aki már akkor is itt sírt, hogy nincs nője, szerintem azok azóta is itt sírnak.
De nem is kell 10 évre visszamennem, a jelenlegi barátnőm is innen van.
Nem mondom, hogy könnyű....mert nem az, volt, hogy 4 hónapig írogattam itt egy lánnyal, egy nagyon különleges lány volt, hihetetlenül gyönyörű volt, nagy nehezen átmentünk Skypera, ott is fűztem hetekig, hónapokig....találkozás előtt 4 nappal....nem bírtam és berugtam úgymond az ajtót nála...10 év alatt ő volt az egyetlen aki nem jött össze innen kb.
De pár hete írogattam innen egy nővel, hát....lehetett volna valami, de volt gyereke, nekem az meg probléma.
32:
“jelenlegi barátnőm is innen van.”
“Pár hete írogattam innen egy nővel”
Most vagy gerinctelen vagy és csalod a párod, vagy kamu a szöveged és a saját hazugságodba bonyolodtàl bele...
Amit már korábban is írt valaki.
Vagyunk itt valószínűleg többen mint látszik, csak nincs semmi értelmes kérdés amire érdemes lenne válaszolni. Azaz alig.
Elborult fétisek, savanyú lábszag, popóluk...meg az állandóan ismétlődőek. Amiknek már alapból nem sok értelme, de azért egyszer még megválaszolja az ember, de sokadjára már minek.
"4 hónapig írogattam itt egy lánnyal.... nagy nehezen átmentünk Skypera, ott is fűztem hetekig, hónapokig....találkozás előtt 4 nappal....nem bírtam és berugtam úgymond az ajtót nála...10 év alatt ő volt az egyetlen aki nem jött össze innen"
Ezzel azt akarod mondani, hogy nem jött össze a találka vele?
Ebből az a tanulság, hogy akivel 4 hónapig irogatsz és csak utána mész át Skypera az a nő csak szórakozik és irogatni akar. Az nem akar semmi komolyat. Én úgy vagyok a nőkkel, hogy aki 1 hét irogatás után nem akar eljönni találkozni (Ahogy a nők szokták mondani: "Mert nem ismerte még meg a férfit eléggé") azt hagyom a fenébe, arra nem pocsékolom az időmet.
tegnap 21:41 Alfa
És te képes voltál 150-200 km-t utazni akkor is, ha a nőnek nem tetszettél élőben és nem volt több találka?
Sajnos az utobbi evekben komoly ferfitoblet alakult ki.
A noket a kulfoldi pasik es a chadek elhappoljak majd nem emgedik oket gyakorizni.
32F incel
37#
Igen, de nem sok ilyen volt, akivel innen találkoztam abból kB majdnem mind osszejott. Persze volt aki nem....de ahol fát vágnak ott forgács is hullik.
36#
Sajnos vele nem. Eléggé zűrös volt a dolog...nem megyek bele, de pont tegnap lestem meg facebookjat. Az egy lezártlan dolog volt, a mai napig tüske van bennem, hogy nem lett végül találkozás belőle, sokszor játszom el a gondolattal, hogy rairok, aztán kitudja, lehet megint lenne több hétig valami kialakuloban...lehet most osszejonne és végre megszabadulnek ettől a jelenlegi nőtől is és beteljesulne az a több éve felbehagyott dolog. Sajnos kapcsolatfüggő vagyok, nem tudok úgy kiszállni egy kapcsolatból ha vele párhuzamosan nincs egy másik is amibe rögtön belemegyek.
"Ráírok aztán kitudja, lehet megint lenne több hétig valami kialakulóban...lehet most összejönne és beteljesülne az a több éve félbehagyott dolog."
Ha több éve csak irogatás ment hónapokig és nem jött össze, akkor szerintem most sem jönne össze. A nő csak unaloműzésből irogatott veled. Mint a legtöbb nő ezt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!