Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tuntek innen a csajok, akikkel 3-4 evvel ezelott még tele volt az oldal?
Az egyikkel jártam, ő azt mondta a szakításunk után, hogy többet nem jön ide.
Volt egy másik, akiről tudom, hogy gyereket szült. Utoljára csúnyán összevesztem vele, Facebook-ról is letiltott. xD. Mondjuk nem zavar már.
Nők jönnek, mennek. Kevés az aki marad/visszajön az ember életébe.
+ egy ok:
Pont nemrég írt rám valaki tudjukmilyen kéréssel. Elutasítottam, erre megkérdezte az okát.
Leírtam, hogy mit találtam benne kifogásolhatónak (mivel már az első üzenetében írt olyant amit egy álompasinak se bocsájtanék meg), erre megsértődött.
Amíg ilyen kritikát sem bíró egyedek írkálnak, addig milyen színvonalat várjunk el?
#23 en irtam neked
Mibol gondolod hogy megsértődtem? Ez olyan primitiv, mégis miert?
#24. Észkombájn vagy te is.
Nos, akkor nem rejtegetem az üzeneteket se :)
Melyik kérdésedre nem válaszoltam?
Viszont ha nem veszed komolyan az oldalt, akkor minek írogatsz random emberekre privátba? Kicsit ellentmondásosnak érezlek.
* Provokalsz
* Szemtol szembe szeretem a beszelgetest. Legyen az egyszeru illetve ismerkedes is.
* Arra irtam hogy haggyuk.. direkt koltoi hibaval,s nem hagyjuk. Hogy vagyok olyan Komoly férfi hogy ne interneten veszekedjek egy full ismeretlen szemellyel.
*
* Interneten csak ir az ember. Helyesiras ellenorzo nincs beallitva a telomon most. Nem azert mert ninxs rajta hanem mert minek. Súgok. Ügyesz ur is ekezetek nelkul ir uzenetet.. okiratban mas a helyzet.:)
*
* Nincs mirol beszelnunk,amugy se veszem komolyan az oldalt,mivel vagyok olyan komoly.
*
* Kerdesemre se valaszoltal de mindegy. Nem is kell
*
* Legyel szerencses
*
* * Tehát megkérdezted az okát, írtam kritikát kérésedre, és most nem tudod elfogadni? :))
* *
* * * Haggyuk
* * *
* * * * Mert van párkapcsolatom.
* * * * De egyébként nem érzem kötelességnek, hogy megindokoljam a visszautasításom.
* * * * Viszont ami nagyon antipatikus, az az íráskészséged. A központozás kihagyása, az ékezet nélküli írásmód és a gyerekes fogalmazási stílus eléggé visszataszító.
* * * * Illetve van egy olyan sejtésem is, hogy az első üzenetedet ctrl+c és ctrl+v-vel írtad be és mindenkinek ezt nyomod.
* * * *
* * * * * Oke rendben.
* * * * * A nick neved eleg furcsa
* * * * * Azt se tudom ki vagy
* * * * * De
* * * * * Miért vagy ennyire ilyen? Nem is ismersz es egybol nem a valaszod?
* * * * *
* * * * * * Szia!
* * * * * * Nem.
* * * * * *
* * * * * * * Szia. Kihasználom az alkalmat hogy itt vagy.
* * * * * * *
* * * * * * * Szeretnél-e megismerni egy Nőimádo Komoly férfit, aki nem dicsekszik,csak cselekszik? Es ezert mindenkinek annyit kivan amennyit magának?
* * * * * * * Ez vagyok en .
* * * * * * *
* * * * * * * Ha igen,irj vissza.:)
#8-as
"4-es te meg ellenérvek nélkül személyeskedsz anélkül hogy megfogalmaznál egy ellenvéleményt"
Te írtad feljebb azt a férfiakra, hogy "bunkó együgyű vagyok és ezért nincs nőm" "egy élettelen balf*sz vagyok"
Akkor ki is személyeskedik?
Ezt én is észrevettem kérdező.
Nekem majdnem minden kapcsolatom innen jött össze, nagyon normális csajok voltak itt, bár én inkább szűk 10 évvel ezelőttről beszélek, még emailben ment a privi is. Sorra írtak rám lányok, hogy tetszik a stílusom stb.
Régen nagyon jó volt, persze volt 1-2 idegesítő nő névvel, meg az a jaguár f$om is. Ő is innen szedett fel nőket, de aztán jól megszopatták mert kitették ide és kiderult, hogy egy nincstelen senki igazából.
Na lényeg....régen jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!