Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ! Titeket nagyon zavarna ha a pàrotok/férjetek Playboy újsàggyűjteményt tartana otthon a könyvespolcon ?
Úgy érzem hogy része a múltamnak/énemnek, nem tudok megvàlni tőlük. És nem kis dolog volt összegyűjteni sem őket !
34 F
Szinte csak magyar szàmok vannak, de így is 150 000 forintot legalàbb megér. :)
Egyébként megértem akik nem fogadják el, én is àtfogom gondolni.
10#
Vagyok.Nem akarlak befolyásolni ,de meg ne vállj tőlük csak azért,mert egy értékes gyűjtemény nem tetszik vagy húzza a száját valaki miatra!Kis f.xomat!Ez az életed része,ez is te vagy,a hobbid,vagy nevezzük aminek akarjuk.Te se fogod számonkérni rajta,ha van egy neked kevésbé tetsző foglalatossága,gyűjteménye,vagy szabadidős tevékenysége.Ilyet nem követelhetsz!
Nincs benne egyébként sem semmi extrém,hogy ez legyen az egyetlen fő probléma,szakítóok egy kapcsolatban.Ez nevetséges sztem.
#12: Igen, az is a bajom, hogy rettenetesen fàjna megvàlnom tőlük. Úgy érezném hogy önmagamból adnék fel. Próbáltam màr dobozba rakni őket, de annyira rosszul éreztem.
magam... úgyhogy visszatettem.
Köszönöm az együttérzést. :)
#14: Poszterek nincsenek a falon, egyébként ha kiveszed a posztert akkor azzal lenullàzod az újsàg értékét. Gyűjtők sohasem szedik ki a posztert.
A falon közös képek vannak a pàrommal, és tàjképek :)
Külön hálószobában, ahova vendégek tuti! nem jönnek, ott nem zavarna.
Egyébként kiürítenénk nekik 1-2 polcot a szekrényben, és ott lehetnek.
De nagyon szem előtt biztos nem.
Azért csak vendégek elől elzárt helyen, mert senkinek semmi köze a szexuális életünkhöz. Márpedig ez egy része lenne.
Playboy nekem már 13 évesen is gagyinak tűnt
Alig voltak benne nők, meg már akkor össze vissza voltak retusálva.
Bolond egy nő aki ezen problémázna hogy van ilyen újságos gyűjteményed.
Ráadásul maga a nyuszis logo milyen brand lett sok nőknek van ilyen telefontartója de van parfüm, dezodor is férfiaknak belőle
Mondjuk egy ÖKM vagy hasonló már kérdéses lenne ott a lakásban de nyilván nem mindenki előtt látható helyre tenném ha lenne 😁
#19: Oké azt hiszem a pàromat is zavarja kicsit, ezért tettem fel a kérdést hogy làssam mekkora baj van velem :)
Igen például egy 30 évvel ezelőtti Donald Trump interjút is érdekes elolvasni a Playboyban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!