Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan vesztesek mint én mikor adtátok fel a csajozást? Hány évesen és mi a sztoritok?
26 vagyok, 15 éves korom óta próbálkozom de semmi, vagy foglalt.
Néha elmegyek egy hivatásoshoz, mert kell... de ennyi. Lelkileg szét trancsírozódtam, kiégtem, széttörtem. Megfáradtam, belefáradtam.
Én vagy utazás közben jártam a legnagyobb sikerrel , vagy társkereső oldalakon .
Bulikban való ismerkedést utáltam ! - mert hangosan szólt a zene + nagy volt a ricsaj , ami nagyon zavaró tényező volt , mert nem értettem a saját szavaimat , sem pedig a lányét .
Ettől függetlenül , el lehet menni bulikba is .
Merni kell megszólítani a nőket !
Mi történhet ? - vagy nem sikerül , de lehet , hogy igen !
50 - 50 % esélyed lesz , hogy kudarcot , vagy sikert érsz el az adott lánynál .
De ha az ember meg sem próbálja , nem is számíthat sikerre !
Neked nincsen veszíteni valód , csak nyerhetsz !
Ha nem is rögtön egy lányt , de tapasztalatot mindenképpen .
Legyen némi ön bizalmad s ne akarjál másnak látszani , mint aki vagy , mindig add önmagad , mert ha így leszel egy lánynak szimpatikus , akkor az lesz a ( tuti ) .
FEL A FEJJEL ÉS HAJRÁ !
Még van hova süllyedni haver, hidd el.
Én nem értek egyet az elsővel...bekell vallani, elkell hinni, hogy egy rakás szerencsétlenség vagy, igazán melyről lehet csak felállni. Ha nem érted el a kutya szintet, tehát ahol már minden mindegy, akár az életed is...na onnan fogsz tudni majd csak felállni. Ezt megtanultam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!