Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan vesztesek mint én mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan vesztesek mint én mikor adtátok fel a csajozást? Hány évesen és mi a sztoritok?

Figyelt kérdés

26 vagyok, 15 éves korom óta próbálkozom de semmi, vagy foglalt.

Néha elmegyek egy hivatásoshoz, mert kell... de ennyi. Lelkileg szét trancsírozódtam, kiégtem, széttörtem. Megfáradtam, belefáradtam.

2022. jan. 16. 09:26
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Ha megvallod, azzá válsz. Ne valld meg! Nincs olyan, hogy vesztes. Olyan van, hogy rosszul csinálsz valamit. Esetleg egy pszichológus segíthetne felderíteni, miféle gátlások, blokkok vannak benned. Ha ezeket feloldjátok, menni fog minden.
2022. jan. 16. 09:32
 2/8 anonim ***** válasza:
69%

Én vagy utazás közben jártam a legnagyobb sikerrel , vagy társkereső oldalakon .

Bulikban való ismerkedést utáltam ! - mert hangosan szólt a zene + nagy volt a ricsaj , ami nagyon zavaró tényező volt , mert nem értettem a saját szavaimat , sem pedig a lányét .

Ettől függetlenül , el lehet menni bulikba is .

Merni kell megszólítani a nőket !

Mi történhet ? - vagy nem sikerül , de lehet , hogy igen !

50 - 50 % esélyed lesz , hogy kudarcot , vagy sikert érsz el az adott lánynál .

De ha az ember meg sem próbálja , nem is számíthat sikerre !

Neked nincsen veszíteni valód , csak nyerhetsz !

Ha nem is rögtön egy lányt , de tapasztalatot mindenképpen .

Legyen némi ön bizalmad s ne akarjál másnak látszani , mint aki vagy , mindig add önmagad , mert ha így leszel egy lánynak szimpatikus , akkor az lesz a ( tuti ) .

FEL A FEJJEL ÉS HAJRÁ !

2022. jan. 16. 09:39
 3/8 anonim ***** válasza:
MOST! És a Gyakorit is.
2022. jan. 16. 11:04
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Sosem adtam fel, hasonló volt a helyzetem nekem is. Azóta már gyerekem is van. A feleségem 160 52kg, korábban szépségverenyeken indult.
2022. jan. 16. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
36%

Még van hova süllyedni haver, hidd el.

Én nem értek egyet az elsővel...bekell vallani, elkell hinni, hogy egy rakás szerencsétlenség vagy, igazán melyről lehet csak felállni. Ha nem érted el a kutya szintet, tehát ahol már minden mindegy, akár az életed is...na onnan fogsz tudni majd csak felállni. Ezt megtanultam!

2022. jan. 16. 13:15
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Én akkor adtam fel, amikor rájöttem, hogy a magasságom is és a farkam is kevés a nőknek. Így inkább nem is próbálkoztam senkinél. Nem kell úgy kapcsolat, hogy csak beéri velem.
2022. jan. 16. 13:16
 7/8 Senior Séf ***** válasza:
70%
Ne a céljaidat add fel, hanem az egódat. Amint felismered, hogy a nők nem azt várják, amit te férfiésszel gondolsz, és amint hajlandó vagy ezt megadni nekik, máris nyert ügyed van.
2022. jan. 17. 14:29
 8/8 anonim ***** válasza:
66%
Ne add fel!
2022. jan. 21. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!