Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mennyire viselitek nehezen, ha a bugyitok bevág a nemi szerveteknél is?
Figyelt kérdés
2022. jan. 15. 10:00
1/11 anonim válasza:
Nyáron könnyebb mert ha szoknyában vagyok,gyorsan benyúlok alá és kihúzom.Ilyenkor megszagolom a kezem is hogy kell megtörölni nedves kendővel a nunim vagy ráér délutánig.
2/11 anonim válasza:
Ha bevág a punciba is az kényelmetlen, olyankor megigazítom.
3/11 anonim válasza:
Azt rosszabbúl viselem ha a fenekembe vág bele.
Azt meg még rosszabbúl hogy a párom folyton gúnyos megjegyzéseket tesz a -nembevágós- fehérneműimre :/
6/11 anonim válasza:
akkor megigazitom, de megfelelő méretű bugyit veszek, tehát nem szokott bevágni
8/11 anonim válasza:
Nem hordok olyat, ami bevágna. Még a tangáim is olyan fazonúak, hogy a középső részük nem csúszkál és gyűrődik.
Ha jól belegondolok, az alsóneműimet még jobban megválogatom, mint a felsőruházatomat. Ha egy bugyi beválik, abból rendelek húszat is.
9/11 anonim válasza:
Azannya! #8-as vagyok, a privát üzik özöne miatt inkább ide írom, melyek jöttek be nekem- de bárkinek is ajánlottam őket, mindenki áradozott, hogy végre, ez tényleg nem vág be soha!
Cuup The Bikini
Intimissimi Brazilian
Felina So Smooth Modal Low Rise Bikini
Calvin Klein Invisibles Thong
Calvin Klein Invisibles Hipster
Alo Airbrush Invisible Thong
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!